LETTERS TO JULY || 18

zaterdag 18 juli 2015

Lieve juli, het moment is weer eens daar. Ik heb besloten dat ik weer gezonder ga eten en met mijn kont van de bank af kom. Ten minste, dat ben ik van plan, de vraag is alleen hoe lang ik het vol ga houden, want dat is en blijft altijd een dingetje bij mij.

Twee dagen geleden zei ik beter dan je best kan je niet doen het probleem hier is alleen dat ik nooit echt mijn best doe, als ik al een beetje moe word stop ik ermee, dit keer ga ik het anders doen. Ten minste ik ga het echt proberen dit keer want ik wil echt fitter worden. Ik heb de fitgirl smoothie bootie challenge guide gekocht van followfitgirls, ik heb het uitgeprint en ga vandaag meteen beginnen. 

Ik las veel positiefs over deze challenge en voor het geld kon ik het niet laten. Drie euro voor twee schema's, beginners en gevorderde. Aangezien ik beginner ben; want ja ik heb een conditie van nul kan ik hierna ook nog gevorderde doen. Dit is ten minste wel mijn doel, beide schema's doen; helemaal. Ook zitten er allemaal smoothie recepten bij die lekker schijnen te zijn dus je krijgt echt waar voor je geld. 

Ik ga hier echt aan beginnen en misschien moet ik mijzelf maar eens gaan pushen want die conditie moet omhoog. AHHH, misschien vind ik het stiekem een beetje eng maar ook daar kom ik wel over heen. Sommige dingen moet je gewoon doen en niet bij nadenken, dit is zo'n ding. Het komt goed, echt waar; positiviteit hahah. Kijk en dit is ook een punt waarom ik je zo leuk vind juli, als jij er bent heb ik vrij en heb ik de mogelijkheid om dit te doen. Slechte smoes, ook na school kan je zo'n work-out doen maar goed. 

Tot morgen juli.
Liefs, Renée

2 opmerkingen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.