LETTERS TO JULY || 20

maandag 20 juli 2015

Lieve juli, wat gaat de tijd snel. Morgen begint alweer de één na laatste week van jou en dan begint ook alweer de derde week van mijn vakantie. Goed ik heb nog zes weken vakantie maar dit is dus al éénderde van de vakantie en deze tijd vloog voorbij, dat terwijl ik voor mijn gevoel niet eens zoveel heb gedaan. 

Het is en blijft gek, als je vrij bent gaat de tijd zoveel sneller dan je denkt. Mijn hele tijdsbesef is weg en dat niet alleen mijn hele ritme is ook helemaal weg. Ik slaap pas rond drie uur en kom niet voor één uur mijn bed uit. Ja aan dit puntje ben ik aan het werk want mijn ritme moet echt snel weer even terug komen. Maar dat tijdsbesef is wel echt verschrikkelijk, dan kijk ik op de kalender en besef je je opeens dat het alweer zondag is, weer een week voorbij. 

Het voelt alsof het gisteren nog maandag was. Het blijft gek dat je geen besef meer van de tijd hebt. Ik heb wel door dat de dagen voorbij gaan maar ik heb geen idee wat voor dag het is en het erge is dat dat ook niks uit maakt want ik doe niet veel. Als ik naar school ga, hou ik planningen bij en moet ik weten wat wanneer af moet en wanneer ik dat ga doen, dat is nu allemaal niet nodig. 

Ik heb wel opdrachten en die maak ik ook maar het is niet dat ik die morgen moet inleveren, dus ik neem er de tijd voor en heb er eigenlijk ook geen planning voor. Het is alsof ik mijn bewustzijn van de dagen kwijt ben, wat ik eigenlijk dus ook ben. Vandaag had ik het meest slimme moment van de dag. Het is nu kwart voor twaalf en besef mij dat het morgen maandag is, normaal is maandag gewoon maandag maar morgen is de maandag dat ik met mijn omi en mamma naar Almere ga om een dagje te shoppen. Ik voel mij nu niet voorbereid of whatever en dat mag want het is vakantie maar het besef, wauw. Goed, ik ga nu slapen want anders ben ik morgen te moe.

Dag lieve juli, slaap lekker al is het voor jou goede morgen 
Liefs, Renée

6 opmerkingen

 1. Reacties
  1. Hahaha, ja klopt maar mijn brieven schrijf ik en komen later online, :)

   Verwijderen
 2. haha mijn ritme is er ook niet meer, ik slaap ook veelste laat en ook te laat op =) maar daar is het vakantie voor toch?! fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig heb ik daar geen last van, aangezien ik gewoon moet blijven werken. Maaar vakantie is wel heerlijk, dus geniet er maar lekker van want zoals je zegt; het is zo voorbij ... XO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tijd kan soms echt voorbij vliegen. Ik ben sinds maandag terug thuis in Montenegro na 2 maanden in Belgie te hebben doorgebracht en ik heb het gevoel alsof ik er 2 weken was .. Geen idee waar die 2 maanden naartoe zijn gegaan en hoe ik op het moment kwam om alweer terug naar huis te keren. En nu is het morgen al 1 week dat ik terug thuis ben. Maar vraag me niet wat ik gedaan heb tijdens mijn eerste week terug thuis .. Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.