LETTERS TO JULY || 24

vrijdag 24 juli 2015

Lieve juli, even niks. Weer is er even niks. Op de één of andere manier krijg ik niks op papier, of nou ja geen letters op mijn scherm. Het is en blijft iets geks. Iets wat ik heel graag wil maar soms lukt het niet en nee ik ben niet iemand die stopt bij de woorden het lukt niet maar dit is een moment waar ik het even moet laten rusten. 

Even niks want als ik het ga forceren komt er iets online waarvan ik later denk, meen je dit serieus, is dit het? En nee dat wil ik niet. Ik word nu aan alle kanten afgeleid, elk geluid wat ik hoor irriteer ik mij aan, de buren boven bij mijn opa en oma laten honderd dingen vallen en in een flat hoor je alles, het lijkt net mijn broertje die af en toe heel onhandig is en super veel dingen laat vallen, iedereen laat wel eens iets vallen maar soms laten mensen zoveel dingen vallen dat ik mij eraan ga irriteren. Irriteren, een woord wat ik de laatste tijd redelijk veel gebruik, ja ik irriteer mij de laatste tijd erg snel, of was het nou ergeren. Wauw, hoe lang ik hier ook over na blijf denken ik weet het niet meer, iets irriteert je en je ergert je ergens aan, iets klopt er nu volgens mij niet maar mijn wijze gedrag laat mij in de steek. Ik weet het even niet meer, komt wel weer maar nu even niet.

Goed even terugspoelen naar het punt van niks. Ik merk dat ik schrijven lastig begin te vinden. Ik wil veel schrijven maar wat ik wil schrijven wil ik ook goed verwoorden. Ik wil over elk onderwerp dat ik schrijf en elke zin die ik schrijf goed na denken omdat ik er achter ben gekomen dat steeds meer mensen mijn blog lezen. Mensen die ik niet ken maar ook zeker mensen die ik wel ken. Ja, daar heb ik zelf voor gekozen en ik vind het helemaal niet erg, ergens juist ook een eer dat mensen steeds weer mijn artikels willen lezen maar dat brengt wel met zich mee dat ik niet alles zo maar kan schrijven. Wat moet ik voor mijzelf houden, wat is en blijft interessant om te lezen en hoe is het het beste om te schrijven. Juli is bijna voorbij en dan moet ik weer serieus over alles na gaan denken want laten wij nou eerlijk zijn met letters to july kan ik het over alles hebben. Ik moet ook weer mijn ritme in het bloggen gaan vinden, ik merk dat ik om de dag verschrikkelijk vind maar elke dag is soms ook echt moeilijk. Vooruit werken is fijn maar juist doordat ik vooruit werk vergeet ik op een moment weer te gaan schrijven en komen er dagen geen artikel online. Al bij al het is even een rommeltje maar het begint weer te komen, ik voel mij nu minder moe en bleghh waardoor het goed komt.

Dag juli, tot morgen – dat beloof ik

Liefs, Renée

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.