LETTERS TO JULY || 27

maandag 27 juli 2015

Lieve juli, het begint steeds gekker te worden. Na een paar keer mij redelijk schuldig gevoelt te hebben omdat ik heel laat of zelfs niet op whatsapp reageer worden mensen nu zelf redelijk boos op mij omdat ik niet reageer. Er zijn dagen dat ik mijn telefoon uitzet of momenten op een dag omdat ik er klaar mee ben met als gevolg dat ik niet reageer en bij sommige mensen viel dat in het verkeerde keelgat. 

Ik vind het gek en misschien erger ik mij er lichtelijk aan dan ik de volle laag van mensen krijg omdat ik niet reageer of niet snel genoeg. Tuurlijk lees ik alles, ik denk vaak oh daar reageer ik zo wel op, ja dit is een fout van mij want ik weet dat ik dan pas uren later reageer misschien zelfs de volgende dag of drie dagen daarna, het spijt mij oprecht. Dat mensen boos worden begrijp ik niet en nu ik het schrijf begrijp ik het nog steeds niet. Als iets echt belangrijk is kun je toch even bellen, kleine moeite en ik reageer meteen, misschien mis ik het belletje maar dan bel ik meteen terug. 

Ik denk dat op dit moment mijn frustratie meer is dat het ging over een appje van een gast die op date wil, ja ik geef toe ik heb hier helemaal geen zin in en daarom reageerde ik niet meteen. Er zat een redelijk lang denk proces tussen hoe ik ging vertellen dat ik hier helemaal geen zin in had. Uiteindelijk hebben we dit niet eens besproken omdat hij zo te keer ging omdat het vier uur duurde tot ik reageerde, ik wist niet dat het zo belangrijk was maar goed. 

Ik moet echt beter opletten met reageren, ik beken het, ik ben echt schuldig aan niet reageren, dat ik daar een hele brief over moest schrijven sorry daarvoor. Reageer jij altijd meteen, want het voelt echt alsof ik de enige ben die niet snel genoeg reageert? 

Dag juli, see u tomorrow!
Liefs Renée, het meisje dat een slechte whatsappen is. 

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.