LETTERS TO JULY || 28

dinsdag 28 juli 2015

Lieve juli, vandaag ga ik het over honderd en eigenlijk ook nul dingen tegelijk hebben. Allemaal kleine onderwerpjes waar ik stiekem geen hele brief over wil schrijven voeg ik nu allemaal bij elkaar en maak er een soort van rotzooi brief van, lijkt net op mijn kamer want die is ook een belachelijke troep. 

ik heb mijn nieuwe beroep gevonden, al kan je het een beroep noemen. Ik wil namelijk een Disney prinses worden. Disney is iets magisch in combinatie met perfect tegelijk en een prinses, ja heeft dat nog uitleg nodig? Dat is toch ieder meisjes droom om een prinses te worden? Nee dit is tuurlijk een grapje, al droom ik af en toe misschien wel een beetje heel stiekem over Disney en prinsesjes en de combinatie daarvan maar dat terzijde. Ik heb een beetje veel tijd over en een te grote liefde voor Disney, Youtube is daarom ook mijn beste vriend de afgelopen paar ochtenden want al die Disney films die daar op staan is echt mega fijn. Disney prinsessen, ja ze zijn perfect. 

Over films gesproken, vandaag ga ik met mijn lieve vriendinnetje naar Magic Mike XXL, ik ben zooo benieuwd. Ik hoorde dat ie nogal tegenvalt en misschien zijn dit soort films ook niet echt mijn ding maar hè welke girl vind het nou een probleem om naar een film vol mooie mannen met mooie lichamen te kijken, ook al is de film niks, er naar kijken zal geen enkel probleem worden denk ik zo maar. 

Verder, ik heb twee nieuwe boeken besteld. De blog van Dagmar staat vol met leuke boeken en als ik haar artikels lees over boeken maakt zij mij altijd heel erg enthousiast en wil ik het boek ook lezen. Aangezien ik erg in de leesfase ben beland heb ik twee boeken besteld en ik kan niet wachten ze te gaan lezen. 

Mijn tijdsbesef is nog meer in de war dan dat ie al was, ik was er namelijk van overtuigd dat juli 30 dagen had en dat het morgen de laatste dag was, opeens komt er een dag bij. Nou ja niet opeens maar voor mij voelt het als een opeens, zo van oh we plakken er nog een dagje aan. Nu heb ik het gevoel alsof wij dit jaar een dag langer leven terwijl dat helemaal niet zo is. Yes, duidelijk Renée - gooeeeed NEXT! 

Ik heb echt een leuke slaapparty met mijn broertje op mijn kamer, al een week of zoiets. Nee we delen geen bed al die dingen. Hij ligt op de grond met zijn matras en ik in mijn eigen bed, doen wij wel vaker - net zoals die week dat wij samen in de woonkamer sliepen. Tot mijn verbazing is het dit keer gezellig dan normaal en daar word ik super vrolijk van, ik hou van mijn broertje. Meteen een prachtig moment om er een eind aan te breien want anders, word dit een heeeule lange brief. 

Bye juuuuli! 
Liefs, Renée

1 opmerking

  1. Hahaha ik dacht ook dat juli maar 30 dagen had.... Oops. Wat leuk dat je slaapparty's houdt met je broertje! Kan me herinneren dat mijn broer en ik dat ook altijd deden, alleen stopte ik nooit met praten waardoor broerlief maar niet kon slapen- en ik uiteindelijk door mijn ouders teruggelegd werd in mijn eigen bed hahahha! XO

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.