LETTERS TO JULY || 29

woensdag 29 juli 2015

Lieve juli, jaaaaa dit zag mijn moeder in de veronica gids en ik werd blij. Volgende maand al pepernoten? Is dit een grapje of is het wel echt serieus. Ik dacht dat de pepernoten pas in september kwamen, nou ja pas, eerder al maar omdat ik dacht dat ze een maand later kwamen is het even pas, you get it right? 
Ik hou echt van pepernoten, of ten minste, kruidnoten. Ik begrijp niet waarom ze alleen van augustus/september tot december te koop zijn, ahh. Ik vind het vervelend, ze kunnen toch gewoon door voor normale koekjes? Ja tuurlijk begrijp ik het een reclame ding is voor sinterklaas en als je ze het hele jaar door gaat verkopen de verkoop na maten mindert, maar dat vind ik niet erg, zo lang ik mijn pepernoten maar heb. Ik probeerde mij het afgelopen jaar erg in te houden en heb ze pas gekocht in november. Jaaaaa, ik was zeker trots op mijzelf want normaal wilde ik ze echt meteen al hebben wanneer ze in de winkel waren.

Pepernoten, ik weet niet wat het is maar het heeft iets wat andere dingen niet hebben. Schuimpjes, kerstkransjes en al die andere dingen vind ik niet zo bijzonder maar pepernoten, hallelujah! Het gekke is, die kerststollen met dat spijs is veel vaker te koop, met kerst, pasen en er zijn vast meer momenten dat ze in de winkel liggen of misschien droom ik dat wel, whatever, wat ik probeer te zeggen. Waarom kunnen ze de pepernoten dan ook niet even in de winkel leggen, gewoon heel even. Wat ik mijzelf nu opeens bedenk ik natuurlijk het ding sinterklaas, goed ik snap het wel dat je pepernoten niet in de winkel kan leggen want alle kinderen zullen het niet begrijpen, maar alsnog ik mis mijn pepernoten en ik ben blij dat ze alweer terug komen, betrapt. 

Bye juli!
Liefs, Renee

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.