LETTERS TO JULY || 3

vrijdag 3 juli 2015


Lieve juli, waarom ik deze foto van mijn watermeloen gebruik bij dit artikel weet ik niet helemaal maar goed. Je bent pas net  begonnen en ik ben je nu al vergeten te schrijven. Al ben ik je niet helemaal vergeten, in mijn hoofd heb ik honderd brieven geschreven, alleen niet afgemaakt en echt opgeschreven dus je hebt er niks aan. 

Hier heb ik wel vaker last van, iets begint in mijn hoofd, dan weet ik precies wat ik wil maar dan maak ik het niet af. Met zo iets afmaken bedoel ik dat ik het niet echt schrijf. Als ik alles wat in mijn hoofd ontstaat echt zou delen had ik elke dag vier artikels moeten plaatsen, gekke werk. Soms is het beter als iets echt ongeschreven blijft en soms is het zonde dat je dingen niet opschrijft. Ik denk dat overal een reden voor is dus ook waarom je iets wel of niet opschrijft.


Ik dacht, leuk concept dat brieven schrijven aan juli, maar juli geloof mij het valt zwaar tegen. Elke dag iets nieuws delen wat toch wel interessant moet zijn om te lezen is niet zo makkelijk. Ik heb hier niet alleen nu last van maar ook de afgelopen tijd, wat vinden mensen interessant om te lezen en waarom wil ik het delen. Soms blijft het een maand stil, zoals vorige maand bij je broertje juni. Niks, of ten minste bijna niks. Dan baal ik maar ik ga geen onzin schrijven. Juli, dingen schrijven is niet zo moeilijk, ik schrijf elke dag een paar nieuwe verhalen in mijn hoofd maar het delen is wel moeilijk. Soms weet ik niet of ik het wel wil delen, misschien vinden andere het wel niet interessant. Haha wel niet, dat hoor of lees ik wel vaker en ik blijf het een gek iets vinden. 


Met zonder of wel niet, gek dat dat in een zin samen wordt gebruikt. Op school had ik laatst ook een zin en die moest ik opschrijven van mensen, ik vond het gek maar ik deed het toch,  ik kom er achter dat ik mijn aantekeningen heb gewist dus ook die zin maar het kwam er op neer dat ik zei - je laat los dat je vast zit. Gek dat je tegensprekende woorden in een zin hebt en het pas gek klinkt als je er lang over nadenkt, ik vind het ook wel iets moois hebben moet ik eerlijk zeggen.En zo eindigde mijn artikel met een heel ander onderwerp dan ik van plan was, ik ga mijn best doen juli om je elke dag weer te schrijven.Dag juli, tot morgen.

3 opmerkingen

  1. Wat een mooie foto! Ik heb iets met fancy food-foto's, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk fototje hoor! En leuk idee, al die brieven X.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die zin heeft echt wel een mooie betekenis :) Liefs! x

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.