LETTERS TO JULY || 30

donderdag 30 juli 2015

Lieve juli, ik dacht dat je vandaag over zou zijn. Je blijft nog een dag langer en dat vind ik totaal niet erg. Je bent bijna aan het eind van je avontuur van dit jaar, ik hoop dat dit jaar net iets beter was als vorig jaar en volgend jaar net iets beter wordt als dit jaar. 

Volgend jaar, je bent nog niet voorbij maar stiekem kan ik er nu al niet op wachten, ik ben er bijna zeker van dat ik inpak stress begin te krijgen maar dat is voor nu nog niet aan de orde en dat laten wij nog even los. De film, Magic Mike XXL, yes de film waar ik gisteren heen was. Het was overigens erg gezellig maar die film. Een echt film waar je zit, kijkt en that's all, je hoeft nergens over na te denken en alleen maar te kijken. De film was leuk, verder niks, gewoon leuk. Er zat niet echt een verhaal in en dat is oké, ik had eerlijk gezegd niet echt iets anders verwacht dan leuk. Het was leuk, daar laten we het bij. 

Toch best gek, om te bedenken dat dit de één na laatste brief is, overmorgen ben je voorbij. Dan is het alweer augustus, wat overigens ook de laatste week is van mijn lange zomervakantie helaas. Examenjaar, ik word al zenuwachtig als ik eraan denk maar dat is oké, gezonde spanning is goed word er altijd gezegd, dus we gaan ervoor. Goed mijn best doen en meer dan je best kan je niet doen. Het is dat je een maand bent en niet kunt eten, denk ik zomaar - ik ga er in ieder geval van uit, maar anders had ik een taart voor je gekocht om je te bedanken en misschien wel in je gezicht of whatever gegooid omdat dat stiekem toch wel echt het meest leuke ooit is, zo lang het maar niet bij mij gebeurt. Aan alles komt een eind, zo moeten we ook afscheid nemen van jou, al is bij jou wel het fijne dat wij zeker weten dat je terug komt.

Dag juli, voor de laatste keer dat ik het kan zeggen; tot morgen! 
Liefs, Renee

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.