letters to july - 31

vrijdag 31 juli 2015

Lieve juli, na éénendertig dagen ben je dan weer voorbij. Afscheid is niet zo mijn ding maar wat er ook gebeurt jij komt terug. Hoe veel wij ook blijven klagen over jou, jij blijft ons trouw en blijft terug komen - gelukkig. 

De afgelopen dagen was het heel fijn dat je er was, je maakte veel mensen blij, niet iedereen want nooit is iedereen te vrede helaas maar met aantal mensen dat jij blij hebt gemaakt de afgelopen éénendertig dagen mag je trots op jezelf zijn. Één van al die mensen die jij blij hebt gemaakt ben ik, ik wil je bedanken voor de mooie tijd de jij alleen maar mooier hebt gemaakt. Ik heb je niet elke dag trouw geschreven maar ik heb wel alle brieven uiteindelijk geschreven dus ik hoop dat je het mij vergeeft. 

Ik heb dingen gedaan waarvan ik dacht dat ik het nooit zou durven, één van die dingen is mijn haar gedoneerd en nee ik heb er tot vandaag geen spijt van, maar daar later meer over. Je broer augustus vertelt het je vast allemaal. Je gaat nu dan wel weg juli maar ik zal altijd aan je blijven denken, tot je weer terug bent en dan gaan wij gewoon verder met waar wij gebleven waren. Verder samen mooie herinneringen opbouwen en misschien schrijf ik je wel weer. Al doe ik het niet op papier of via hier dan doe ik het in ieder geval in gedachten, dat is één ding wat ik je bij deze beloof. Lieve juli, je bent prachtig en ik had je voor geen goud willen missen. 

Dag juli, dank je wel voor alles en tot over driehonderdvierendertig dagen <3 
Liefs, Renée

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.