LETTERS TO JULY || 4

zaterdag 4 juli 2015

Lieve juli, ik zit nu in de tijd van het jaar dat ik niet zo goed weet wat ik moet doen. Deze tijd heet vakantie. Het is iets waar ik dubbele gevoelens bij heb, lekker niks doen en juist alles kunnen doen wat ik wil maar ter gelijke tijd heb ik helemaal geen logica in mijn dagen ik word er naar een week al redelijk gek van. 

Ik ben heel blij dat ik voorlopig even klaar ben met school, al ben ik nooit helemaal klaar met school. Stage zoeken, dingen regelen, schrijven voor stage en denken over hoe ik het wil aankomend jaar want ik ga toch examen doen. Ik denk dat ik het moeilijk vind om dit soort dingen even los te laten en te genieten van mijn vrije tijd. Schrijven voor mijn stage vind ik totaal niet erg, ik vind het zelf leuk. Stage geeft mij wel redelijk wat stress maar dat komt goed. 

Juist doordat ik zoveel vrije tijd heb weet ik niet zo goed hoe ik dit moet inplannen. Net zoals mijn brieven, ik heb alle tijd en toch lukt het niet. Ik doe niks dus waar moet ik over schrijven aan jou juli. Ik kijk heel veel films, ik slaap te lang uit en ik ga te laat naar bed. Het is nu een week verder en ik word nu al gek van mijzelf. Ik loop mijzelf voor mijn gevoel in de weg, kan dat eigenlijk; jezelf in de weg lopen. 

Ik slaap al een week in de woonkamer met mijn broertje en dat helpt ook niet bepaalt met iets doen. Ik lig de hele dag in mijn bed wat op dit moment in de woonkamer ligt. Ik vind het heel gezellig want mijn broertje ligt ook in de woonkamer maar dit is nou niet iets waar je actief van wordt. Ik wil wat gaan doen maar ik weet nog niet wat. Mijn laptop komt gelukkig ergens deze week terug van de reparatie, lang leven de technologie. Dan heeft mijn moeder haar laptop weer terug en ik mijn fijne MacBook waar alles heel anders op werkt. Lieve juli, tot vandaag weet ik nog niet zo goed wat ik met je moet maar de tijd gaat sneller dan ik denk dus ik ga wat verzinnen. 

Dag, tot morgen juli.
Liefs, Renée

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.