LETTERS TO JULY || 5

zondag 5 juli 2015

Lieve juli, daar ben ik weer. Vandaag wel echt de dag daarna en niet onverwachts op een gek tijdstip. Planningen en op tijd zijn is nooit zo mijn ding. Elke ochtend uit mijn bed komen is verschrikkelijk en ik stel het dan ook altijd zo lang mogelijk uit. Lang leven de vakantie, ik heb er nu geen last van.

Ik mis altijd de bus, oké ik mag niet liegen - bijna altijd. Ik heb de beste moeder van de wereld want zij brengt mij dan altijd naar de trein, ohja en mijn broertje niet te vergeten, als mijn moeder werkt mag ik altijd achterop de fiets en brengt hij mij. Zonder hun, oh oh oh dan was ik overal te laat maar dan ook echt te laat. 

Dit is een puntje waar ik aan ga werken, op tijd zijn. Voor de bus dan, want op afspraken ben ik eigenlijk nooit te laat; bijna nooit. Hier en daar een tomtom die je de verkeerde kant op stuurt, bedankt iPhone tomtom. Op tijd komen lijkt voor meerdere mensen lastig, gelukkig maar. Toch is het zo vervelend als je een afspraak hebt en iemand komt te laat of gewoon niet. Oké er zijn uitzonderingen, openbaar vervoer met te veel vertraging en blabla. 

Waarom is op tijd komen zo'n ding, waarom komen wij zo vaak en makkelijk te laat. Is het opstaan de oorzaak, zijn mensen gewoon traag of komt het omdat het mensen niks interesseert. Het is een lastig ding en ik denk dat er voor ieder persoon een andere reden is waarom hij/zij zo vaak te laat is. Ik heb in ieder geval besloten beter mijn best te doen om niet te laat te komen, of ten minste, minder te laat te komen. Je zit er namelijk niet alleen jezelf mee in de weg maar ook andere en dat is iets wat ik heel vervelend vind. 

Dag juli, tot morgen. 
Liefs, Renée

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.