LETTERS TO JULY || 7

dinsdag 7 juli 2015

Lieve juli, bestaat het om je liefde via het internet te leren kennen? Mensen leren kennen via het internet is de beste uitvinding. Ik ken zoveel lieve mensen via het internet, door mijn blog maar ook gewoon door andere social media accounts. Het wordt steeds normaler om mensen te leren kennen via het internet maar hoe zit het dan met de liefde.

Ik moet bekennen de app tinder is weer geïnstalleerd op mijn telefoon, wat ik er mee doe, niks. Oké, ik swipe hier en daar en kan wel eens een gesprek met iemand maar ik geloof oprecht dat ik mijn liefde nooit via het internet zal vinden. Misschien komt het ook wel omdat ik niet opzoek ben en omdat ik niet geloof in je liefde vinden door een gesprek via je scherm en een foto terwijl een persoon er in het echt zo anders uit kan zien. De ene wil meteen je nummer; die krijg je lekker niet en de andere is het gezellig mee, maar dat is ook alles. Misschien ben ik hier wel te negatief over, maar ik geloof gewoon niet dat je je liefde via het internet kan vinden. Iemand die zo op een presenteerblaadje voor je wordt neergelegd kan toch niet de liefde zijn die je zoekt.


Ik merk dat ik persoonlijk ook geïrriteerd raak door al die foto's met de uitstraling van oh kijk mij nou eens knap zijn en alle lelijke openingszinnen, ik ben er wel weer klaar mee en ben vast besloten dat ik tinder weer ga wissen.


Juli, ik weet niet wat het is met het internet maar het wordt steeds breder. Je kan er straks vast nog veel meer mee vinden dan alleen je nieuwe liefde en vrienden. Voor nu ben ik er wel weer klaar mee en verwijder ik deze datingsapp of wat jet dan ook is. Ik ben wel heel dankbaar dat ik door het internet de meest lieve vrienden heb, wat een geweldige uitvinding.


Dag juli, tot morgen!
Liefs, Renée

2 opmerkingen

  1. hahah heel herkenbaar deze haat-liefde relatie met tinder! hahah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie brief :) En ik heb Tinder altijd al iets vreemd gevonden .. Ik heb het niet nodig dus die trend mag gerust over me heen waaien :) Liefs! x

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.