LETTERS TO JULY || 8

woensdag 8 juli 2015

Lieve juli, zijn wie je wilt zijn is soms een moeilijk ding en dat is zonde want iedereen verdient het om te zijn wie hij/zij wilt zijn. Ik vind het altijd belangrijk dat mensen trots op zichzelf zijn en als dat niet zo is raakt mij dat en wil ik het liefst er alles aan doen zodat zij dat wel zijn. Dat kan ik niet, ik ben geen superheld die alles perfect kan maken - Helaas

Zelfacceptatie is moeilijk, daar ben ik mij van bewust. Ik accepteer mijzelf namelijk ook niet altijd, ik ben niet altijd te vrede met mijzelf. Misschien wel eigenlijk nooit en ondanks dat vind ik zelfacceptatie één van de belangrijkste dingen in de wereld - als het om andere mensen gaat. Ik vind het belangrijk dat mensen te vrede zijn met wie zij zijn, dat zij in de spiegel kunnen kijken en denken ik mag er wezen. Ik ben mij ervan bewust dat dit één van de moeilijkste dingen in de wereld is en dat is zo zonde want iedereen is prachtig. 

Iedereen verdient het om te kunnen zien hoe mooi zij zijn. Het hoort niet, in de spiegel kijken naar jezelf en ongelukkig worden want dat is nergens voor nodig. Er zijn zoveel woorden die ik hier over wil zeggen maar ik weet dat het nooit zal veranderen. Er zullen altijd mensen on te vrede blijven, dat ben ik namelijk zelf ook. Wij zien elkaar zo anders als dat wij naar onszelf kijken. Ik vind het zonde want daardoor nemen wij complimentjes ook minder makkelijk aan, wij denken te negatief over onszelf wat helemaal nergens voor nodig is. Soms is te vrede met jezelf zijn juist fijn. Daar doe je echt geen andere mensen mee kwaad door te genieten en te vrede te zijn met jezelf.

Ik hoop dat er een moment komt waar het voor iedereen makkelijker is om te vrede te zijn met zichzelf want je bent het waard. Je bent prachtig zoals je bent want er is er maar één zoals jij, ja zelfs als je tweeling bent. Je kunt nog zoveel op iemand lijken maar er is altijd wel iets wat jou uniek maakt. Juist dat gene wat jou uniek maakt is zo mooi, als wij dat allemaal eens zouden zien was het zoveel fijner geweest. Je bent het waard, je bent prachtig en je mag te vrede zijn met jezelf, echt waar.

Dag unieke juli, tot morgen.
Liefs, Renée

1 opmerking

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.