LETTERS TO JULY || 1

woensdag 1 juli 2015

Lieve juli, daar ben je dan - eindelijk. Ik en veel mensen hebben lang op je moeten wachten maar als nu je er bent denk ik dat ik het niet erg vind dat ik moest wachten. Ik ben juist blij dat je er bent. Je hebt heerlijk weer meegenomen en ik hoop dat dit blijft. 

Je zult wel denken, waarom, waarom schrijf jij brieven aan mij. Het idee begon bij Emily Diana Ruth, één van de meest inspirerende YouTubers. Letters to July, een concept van haar dat nu de hele wereld over gaat en door meerdere mensen gedaan wordt. Ik heb het geprobeerd bij één van je broertjes, maart. Mijn brieven aan maart hield ik tien dagen vol, ik deed het via YouTube. Ik merkte dat ik het simpel weg niet redden in combinatie met school. Dagen tot laat, thuis komen wanneer het donker is en dan filmpjes maken met je iPhone zonder goede lampen, het faalde - helaas. 

Nu is het vakantie, ben jij er - eindelijk - en doe ik een nieuwe poging maar dan net anders. In plaats van video's ga ik schrijven. Schrijven is het meest fijne wat er bestaat, waarom zou ik dan dit in video vorm gaan doen als ik het ook alleen kan schrijven. Dus vanaf vandaag komt er elke dag een brief aan jou op mijn kleine blogje. Ik ga deze maand alles met je delen, als jij dat natuurlijk goed vind juli. Tot morgen juli. 

Liefs, Renée

3 opmerkingen

  1. Heel mooi geschreven!!! Ik ben benieuwd naar al je andere brieven :D xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk initiatief! Ik ben benieuwd naar de brieven die volgende :) Liefs! x

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.