LETTERS TO JULY || 2

donderdag 2 juli 2015

Lieve juli, afgelopen maand was mijn moeder jarig. Voor haar verjaardag kreeg zij een super gaaf cadeau en nam mij mee, hoe lief. Je hebt momenten dat iets onverwachts tegen valt, helaas was dit zo'n moment. Een moment waar wij het beide totaal niet verwacht van hadden.

✩ Overtreft alles van de laatste 20 jaar - Dagblad van het noorden | ✩ Fenomenale topproductie - Trouw. Met Redelijk hoge verwachtingen ging ik eindelijk naar de musical Billy Elliot, dankjewel mama dat je jarig was en ik mee mocht met jouw cadeau. 

De musical Billy Elliot, een prachtig verhaal wat na al die jaren eindelijk in Nederland te zien is. Ik had vorig jaar tijdens de musical sing along al een voorproefje gezien en ik was weg geblazen. Vanaf dat moment stond vast dat ik deze musical wilde zien. Aangezien ik alles wil zien en het redelijk veel geld kost gaat er soms een lange tijd overheen tot ik de musical zie. Onverwachts mocht ik met mijn mama mee naar de musical die zij cadeau had gekregen voor haar verjaardag. 

Met hoge verwachtingen gingen wij naar de musical, dit was niet zo'n slimme zet. Ik had het op mij moeten laten af komen. De musical viel heel erg tegen en dat heb ik eigenlijk nooit, ik vind wel eens een musical niet zo leuk maar het valt nooit tegen doordat ik er simpel weg niks van verwacht. Dit keer wel, ik verwachtte er echt heel veel van maar het was verschrikkelijk. 

Het stuk zelf en het verhaal was prachtig maar het geluid was verschrikkelijk slecht, dit heb ik nog nooit gehad in het AFAS Circustheater, maar de microfoon viel uit, sommige verstond ik niet en de muziek van de nummers stond verschrikkelijk hard, maar dat kan ook komen doordat je het ene niet verstond dus het andere heel hard lijkt. In het stuk praten ze met een accent, door het accent is hier en daar moeilijk te volgen maar doordat het geluid heel slecht was verstond en begreep ik van de helft niks. Ik baal, maar dan ook heel erg.Verder naar het positieve, de dans was geweldig en heel mooi. Ik geloof oprecht dat de musical geweldig is en heel goed, als het geluid goed werkt. Ik heb zo veel mensen hier over gehoord die het geweldig vonden en soms meerdere keren zijn geweest, ik hoop dat ik deze musical ooit op West End mag zien.

Stomme techniek, het is geweldig als het het doet. Zo zie je maar hoe hard je dat soort dingen nodig hebt. Soms valt iets onverwachts tegen, dat dat komt door iets technisch is super jammer. Heb jij wel eens iets gezien wat onverwachts tegenviel? 

Liefs, Renée 

3 opmerkingen

  1. Oh dit is heel erg vervelend! Dan kan je je soms zo erg ergens op verheugen en valt het zo erg tegen. Jammer zeg! :(

    Liefs! Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat het tegenviel! Had inderdaad ook veel
    Goede recenties enzo gelezen. Balen :-( xx

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.