ik vind het gezond

woensdag 19 augustus 2015

Wat een lelijk weer, regen regen regen en nog meer regen. Het is hier zelfs zo erg dat onze straat/stoep onder water ligt. Hoera voor de geweldige put dit verstopt is.

 Ik heb zo het gevoel dat het alweer herfst is. Vies weer dus tijd voor vies eten, nee just kidding. Ik houd van tosti’s en ik zag in de reclame mozzarella en dacht jaaaaa. Ik houd helemaal niet van mozzarella maar op een tosti met groene pesto, kaas en mozzarella vind ik het heerlijk, die ik nu trouwens aan het op eten ben – just so you know. Samen met mijn lieve mamma ging ik naar de supermarkt, boodschappen doen vind ik super leuk, ik ga bijna altijd mee. Het is zelfs zo erg dat mijn moeder negen van de tien keer wacht op mij zodat ik mee kan.

De tosti is super simpel, twee broodjes, kaas, groene pesto en mozzarella. Ik deed de groene pesto op mijn beide broodjes, op beide kanten kaas - dit raad ik trouwens af want mozzarella is ook kaas dus dan heb je drie lagen kaas, way too much. Als laatst op één kant dunne plakjes mozzarella, op elkaar en hop in de tosti ijzer. Wist je trouwens dat op de achterkant mozzarella wordt beschreven als vet in droge stof, nou ik vond het meteen een stuk minder lekker. 


Is een tosti eigenlijk gezond want het ziet er wel gezond uit, het klinkt gezond en het proef een soort van gezonder dan snoep, koek, chips en cola. Ook al zal het vast niet gezond zijn want er zal wel weer veel zout of andere ongein in zitten, toevallig weet ik dat mijn brood te bruin is voor echt gezond bruin brood maar ik geef mijn tosti het labeltje gezond. Als iets het labeltje gezond heeft is het fijner om te eten, je voelt je minder schuldig, yess baby I can eat this, ondertussen doe ik een happy dansje. Goed, ik wilde vandaag gewoon even mijn prachtige lekkere tosti à la gezond showen die op de foto groen/zwart lijkt door alle mooie filters erover heen. 

Liefs, Renee

4 opmerkingen

  1. Hahaha, toen ik de foto eerst zag, dacht ik inderdaad dat ie verbrand was. Oeps! Gelukkig heb je geen zwarte tosti gegeten!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik dacht net als Desiree dat hij verbrand was hahah ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik was dus niet de enige die dacht dat ie verbrand was, haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.