TELEURGESTELD, AGAIN

zaterdag 15 augustus 2015

Je zegt ja maar bedoelt nee, ik beloof dat maar vervolgens hoor je niks meer totdat je zelf besluit het nog maar eens te vragen en het begint weer bij hetzelfde punt wat vervolgens weer eindigt bij hetzelfde eind. Het blijft zich herhalen steeds weer en er lijkt maar geen verandering in te komen. Ik ben teleurgesteld, alweer en nee, dit keer kan je niet mij de schuld geven dat ik geen contact zocht. 
Ze zeggen dat teleurgesteld erger is dan boos, ik weet niet of ik het daar mee eens ben. Ik vind boosheid en teleurgesteld zijn hetzelfde als appels met peren vergelijken. Ik ben van mening dat het even erg is, of je nou boos of teleurgesteld bent iemand waarvan je houdt, iemand die je heel aardig vind of iemand die je misschien wel helemaal niet mag doet iets waardoor je een rot gevoel krijgt en of dat gevoel nou teleurgesteld of boos is, het is beide niet fijn.

Ik hoor het nog elke dag, je belt zelf nooit, alleen als je iets nodig hebt en je mag zelf ook wel eens moeite doen, zo zijn er meer dingen die gezegd zijn. Ik? Ik doe geen moeite? Als ik onze gesprekken terug lees zie ik alleen maar gesprekken vanuit mij komen die wat wilt doen, ik krijgt antwoord met ja dat wil ik ook, ik app je als ik kan. Daar houdt het gesprek mee op totdat ik het nog eens vraag, hetzelfde riedeltje opnieuw en opnieuw. Heb je dan echt nooit tijd, niet eens en uurtje? Al is het maar een uurtje en drinken we een kopje thee of een glaasje ice tea want dat is immers nog sneller op, iets wat koud is hoef je niet op te wachten tot het koud wordt dat kan alleen maar warm worden dus dat drink je toch meteen op. Drie maanden lang gaat het al zo en nog steeds niks, helemaal niks en ik ben de persoon die beter mijn best moet doen? 

Tuurlijk, iedereen heeft drukke momenten en iedereen kan wel eens niet maar als ik deze woorden over mij heen krijg moet je het vervolgens niet net zo hard zelf doen. Een teleurstelling, die je snel vergeven is, ik mis je, that's all. Zeg nooit iets tegen iemand als je het vervolgens net zo hard doet, bewust of onbewust het maakt niet uit, zo kunnen jouw eigen woorden tegen je gebruikt worden

Liefs, Renée

4 opmerkingen

 1. Zó herkenbaar.. Hoelang kun je doorgaan met ervoor gaan als het maar van 1 kant komt.. En op t moment dat je ermee wilt kappen komt het schuldgevoel en ga je toch door, omdat het dan niet aan jou kan liggen. Het is en blijft vooral ingewikkeld...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeeeeeel heel erg herkenbaar! Sommige mensen lijken wel met kleppen op te leven. Je kan ze blijven wakker schudden, maar telkens weer krijg je dezelfde teleurstelling. En weer en weer en weer. Toevallig dat je hierover schrijft nu ik eigenlijk met precies hetzelfde probleem rondloop... Het moeilijkste van allemaal is om te bepalen of je het nou genoeg vind geweest of niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oma opa zijn er altjid voor je xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moest gelijk je artikel lezen toen je erover vertelde. Wat heftig meis :(
  Oma en opa zijn er voor je, maar als je wilt ik ook hoor hihi <3

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.