update ziekenhuis & blog

vrijdag 28 augustus 2015

Hello hello hello, long time no see. Vandaag even een update over hoe en wat. Ik had afgelopen week de tweede periode in het ziekenhuis, binnenkort ga ik daar uitgebreiden artikelen over schrijven maar nu even kort kort kort bijpraten daarover en even iets over het bloggen.

Gisteren de zevenentwintigste, voor mij vandaag maar voor jou op dit moment gisteren, ben ik thuis gekomen na vijf dagen ziekenhuis. Ik ben moe, ik ben kapot en het gekke is, ik heb daar helemaal niks gedaan, beter gezegd, ik heb daar alleen maar in mijn bed gelegen en af en toe een spelletje gespeeld. Vanaf vandaag moet ik tot en met woensdag elke dag op controle naar het ziekenhuis en dan is die woensdag daarna de nakeuring en ben ik helemaal klaar. 

Dat betekend voor de komende dagen kwart voor zeven in de auto naar Groningen op controle en weer terug. De reis met de auto is gemiddeld twee uur heen en twee uur terug, als het druk is doen we er langer over. In het ziekenhuis was alles op het prikken van dat ding in mijn arm wat je hier boven ziet helemaal prima. Dat gekke ding op de foto voor mijn bloed is drie keer mis geprikt, hoera. We bekijken het positief, uiteindelijk is het toch gelukt, gelukkig. Binnenkort ga ik regelmatig een artikel over het ziekenhuis schrijven totdat ik alles heb vertelt wat ik wil vertellen. 

OHJA, ik wil een artikel of filmpje maken waarin ik vragen beantwoord over mijn ervaring met het testen van medicijnen op mij. Er komen vaak vragen en mensen hebben zo hun vraagtekens erbij dus als je een vraag hebt, just ask en dan beantwoord ik die vast en zeker. 

Next subject bloggen. Ik ga vanaf vandaag bloggen op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Vier keer per week dus. Dat is niet alles, ik wil video's gaan maken voor op YouTube aangezien ik een hele fijne nieuwe camera heb gekocht en dat iets is wat ik heel leuk vind. Het is nieuw en wennen maar ik vind het leuk om te doen. Ik wil elke week een video op zaterdag plaatsen, deze video's komen ook in een artikel vorm op mijn blog. Dit is iets wat ik aan het uitvinden ben en beloof nog niks, ik weet ook niet of aanstaande zaterdag er al een video online komt maar wie weet. 


Liefs, Renée

8 opmerkingen

 1. Wat leuk dat je je hier aan meedoet! Zo help je hen toch een beetje. Knap hoor! Ik zou het niet kunnen. De foto alleen al doet me terug denken hoe dat bloed-dingetje bij mij er zooo vaak verkeerd in gestopt werd. Na een tijd werd het zelfs zo dik dat ik m'n hand niet meer kon bewegen (want ja, mijn hand heeft de enige zichtbare - goed liggende aders.. balen). Leuk artikel! xX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pff wauw, goed dat je dat doet! Vet knap! <3 liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel knap van je dat je je bijdrage levert! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap dat je dit doet! Je helpt er een hoop mensen mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het super knap dat je dit doet! Heel bijzonder. Ik zou het zelf niet durven, denk ik! Echt heel veel respect dat je dit doet :) En wat heeft dat boek trouwens een mooie cover!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat stoer dat je dit doet! En wat super tof dat je gaat filmen. Ben erg benieuwd naar dat soort artikelen!
  Nog eventjes Renee.. Zet 'm op!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt super dapper van je allemaal! Welke camera heb je gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt super dat je hier mee bezig bent Renee. En ik ben benieuwd naar je videos! Ik ben atm mijn eerste video aan het editen. Ik vind het zo spannend haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.