alles is stuk

donderdag 3 september 2015


Ik weet niet wat het is maar ik denk dat het ergens in mijn hoofd niet goed gaat, het lijkt alsof mijn gedachtes een signaal doorkrijgen met maak alles maar lekker stuk, maar dan ook echt alles. Er blijft bij mij in de buurt niks heel, alles gaat stuk en bijzonder vaak zonder dat ik er wat voor doe. Ik durf bijna niks meer aan te raken zo erg is het. 

Het begon afgelopen week met mijn mobiel, dat was wel echt mijn eigen domme schuld. Hoe maak je je iPhone snel en makkelijk stuk? Ik heb een antwoord voor je, laat hem lekker in de wc vallen. Je denkt voor een uurtje dat het wel meevalt en dat je lieve mobieltje nog te redden valt maar nee, na een uurtje laat je liefje je in de steek en is het voorbij. Over en uit, nee het valt niet te maken, waterschade is dikke pech maar weg. Hier begon mijn fase, alles gaat stuk. 

Afgelopen zondag was het volgende drama, stukke knieën van Renée en een mini stukje van mijn broertjes fiets stuk, want ik besloot te vliegen en mijn broertje te vallen met zijn fiets doordat ik vloog. Wie wilt er nou niet vliegen? Het was altijd al mijn droom om te kunnen vliegen maar de volgende keer wil ik wel graag zelf heel blijven in plaats van de grond te kussen. Ik zat dus achterop bij mijn broertje op zijn fiets en hij fietsen als een gek over een hobbel en ging op dat moment zelf een soort van staan, vervolgens was het zo'n grote hobbel dat ik van zijn fiets afvloog en de grond kuste, nooit meer. Ik wil nooit meer achterop een fiets, of ten minste achterop een fiets die over een hobbel gaat.

Het laatste drama maar niet het minste, mijn macbook. Woensdag middag lig ik met mijn stukke knieën op de bank en plof, macbook valt uit en besluit vervolgens niet meer aan te gaan. WHY!? Wat doe ik verkeerd? Ik belde de apple service maar niks werkte, iets met een hardware probleem, je moet er maar mee naar de winkel, dat kan er ook nog wel bij, want ja dit is niet de eerste keer dat mijn macbook stuk is en ja deze maand heb ik 'm pas een jaar, ÉÉN JAAAR!!!! Mijn duurste aankoop van alles wat ik ooit heb gekocht. Goed, ondertussen weet ik nog steeds niet of deze gemaakt kan worden en durf ik eigenlijk niks meer aan te raken want alles gaat toch stuk. Op dit soort momenten merk ik hoe erg ik gehecht ben aan mijn apparatuur en hoe een erge kluns ik ben. 

Gaat er bij jou ook wel eens iets stuk?
Liefs, Renée


8 opmerkingen

 1. Noooohh verschrikkelijk! Ik heb ook weleens van die 'dagen'... Lomp dat ik me dan voel..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Neeeee! Wat vervelend zeg.... Ik heb altijd mijn 'lompe' momenten dat ik mijzelf pijn doe.. drie keer mijn teen stoten in een kwartier enz. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb dit jaar een nieuw fototoestel moeten kopen omdat de oude stuk ging, een nieuwe fiets omdat de andere total loss werd gereden door een autochauffeur, een nieuwe laptop omdat mijn pc de geest gaf en vervolgens ook een Ipod omdat mijn oude mp3speler ook ineens niks meer deed. Ik weet hoe je je voelt ! En ik vind het ook zo ellendig om dan te moeten uitzoeken wat je dan vervolgens moet kopen. Soit. Ik hoop dat het nu effe gedaan is...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is wel heel erg FUCK. Hoe kan je nou zoveel pech hebben?! Tijd om weer positief te gaan denken Renée misschien dat de boel dan weer wat beter wordt! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Verschrikkelijk, wat een pech! Maar wel heel herkenbaar. Soms gaat er maandenlang niets stuks, en dan plots alles op het zelfde moment. Zo ging bij mijn mama op één week plots de afwasmachine, de wasmachine én de waterkoker kapot. Zo'n dingen zijn echt balen. Ik hoop dat je macbook te herstellen valt! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh echt balen hoor alles bij elkaar. Al vond ik het verhaal van je telefoon stiekem toch wel een klein beetje grappig. Leuker dan je knieën die stuk waren want dat vond ik niet zo leuk. Wel hopen dat je mac nou eindelijk eens 'beter' word hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.