laatste keer

woensdag 30 september 2015


Blog boek, het boek van Kelly Deriemaeker vol inspiratie en tips voor bloggen. In het boek vind je onder andere meer lijsten 15 ideeën voor je volgende blogpost. Ik zit in een groep met leuke andere bloggers en één van de meiden, Lotte, kwam met het idee om deze lijst eens echt te gebruiken. Vandaag heb ik daarom ook met meerdere bloggers een artikel geschreven gebaseerd op het eerste puntje van de lijst, laatste keer. 

LAATSTE KEER  

DAT JE UIT BENT GEWEEST || Dit kan je op meerdere manier interpeteren, voor mij is een avondje naar het theater ook een avondje uit, dan zou mijn antwoord zijn precies een week geleden en je kunt er HIER alles over lezen, maar uit uit is pittig lang geleden. Eind mei, ik weet niet meer precies wanneer maar toen ging ik met een aantal vriendinnen naar een rollerdisco.

DAT JE IETS ONTZETTEND DUURS KOCHT || EHMMM, nou ik kocht laatst een nieuwe camera en een nieuwe mobiel, duur genoeg?

DAT JE KAMER OPGERUIMD WAS || Opgeruimd? Wat is dat? Mijn kamer is nooit opgeruimd. Oké, ik ben weer lekker aan het overdrijven, mijn kamer is nu redelijk opgeruimd maar achter in de kastjes is het niet zo netjes als het lijkt, ik ben chaotisch.

DAT JE EEN IJSJE AT || Letterlijk vijf minuten geleden, ik ben een ijs monster en daar kom ik eerlijk voor uit, ik kan de hele dag door ijs eten en ik kan er ook honderd op één dag eten, zo zo zo lekker.

DAT JE STRESS HAD || Nog een keer, vijf minuten geleden. School is zó leuk, examen doen ik nog veél leuker en ik voel mij er zó fijn door.

DAT JE ECHT TROTS OP JEZELF WAS || Trots, wanneer ben je nou echt trots op jezelf? Ik vind het een lastige vraag maar ik vind het misschien nog wel lastiger om op zo'n manier naar mijzelf te kijken. Ik denk dat ik wel trots op mijzelf was toen ik medicijnen op mij heb laten testen, of ik echt echt trots was weet ik niet maar ik was wel trots dat ik het had gedaan.

DAT JE EEN BOEK LAS || Drie weken geleden ongeveer, in het ziekenhuis. Het boek van Carrie Hope Fletcher - All I know now, een super leuk engels boek over alles wat Carrie heeft geleerd in haar leven tot nu toe. Heel interessant om te lezen, zeker een aanrader en binnenkort meer.

DAT JE JE SUPER DOM VOELDE || JA, daar hoef ik niet eens over na te denken, toen ik mijn telefoon in de wc liet vallen. Hallelujah, wat voelde ik mij belachelijk dom zeg.

DAT JE EEN AUTORITJE HEBT GEMAAKT || Gisterochtend, ten minste toen bracht mijn te lieve mamma mij naar het station, de laatste keer dat ik echt zelf reed was precies een week geleden naar Grease, hier vertel ik morgen alles over ja ja.

DAT JE OVER ONZIN NADACHT || NOUUU, wanneer doe ik dit niet, hahah. Ik denk aan te veel onzin dingen. Mijn hoofd zit vol maar eigenlijk zit er niks, in de zin van ik denk te veel over te veel maar het gaat eigenlijk nergens over, lang lang lang dradig dit. Kort maar krachtig, lees het HIER en je weet meteen hoeveel onzin er in mijn hoofd zit.

Dit waren mijn tien laatste keren, zin om nog meer te lezen? Ik deel jullie met liefde de artikelen van hele leuke andere bloggers met leuke tien laatste keren  BIANCA, LOTTE, PATRICIA, SIMONE & NICKY. Neem zeker een kijkje op hun blog. 

Liefs, Renée

5 opmerkingen

 1. Grease?! ooh, ik ben benieuwd naar dat artikel, haha! En ijsjes, mmm. Het is nog maar ochtend, maar zou er meteen ook ene durven nemen ;) Helaas zit ik nog in mijn pyjama en heb ik er geen in huis ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh het artikel is echt heel leuk geworden meis. En ik ben ook heel erg benieuwd naar het artikel van Grease! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha laatste keer dat je nadacht over onzin is echt geniaal bedacht! Ik herken mezelf er ook voornamelijk heel erg in denk ik!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaaaah hij is echt heel leuk geworden! En wat tof dat je naar Grease bent geweest, ben HEEL benieuwd naar je artikel! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh Grease! Ik ben benieuwd naar je artikel van morgen... en denken over onzin volgens mij kan ik alleen maar over onzin nadenken haha

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.