new york zie je snel

zaterdag 26 september 2015

Een droom dat werkelijkheid wordt. Ik moet dan nog wel even wachten maar het komt elke dag een stapje dichterbij. De spanning wordt steeds groter maar daartegenover het enthousiaste ook.

New York, een stad dat eigenlijk al een wereld op zichzelf is. De plek waar ik altijd van droomde komt steeds dichterbij. Elke dag komt het steeds een beetje dichterbij. Ik ga steeds meer beseffen dat ik straks voor een redelijk lange tijd van huis ben en ik een thuis voor negen maanden in New York ga creëren. Het is gek, het is heel gek en ergens ook wel onwerkelijk om elke keer weer op de vraag "wat ga je na je opleiding doen" te mogen antwoorden dat ik negen maanden ga studeren in Amerika. Na mijn antwoord komt de vervolg vraag waar ik nog enthousiaster word "waar in Amerika" - NEW YORK BABY! Het voelt nog niet helemaal echt terwijl ik à een jaar weet dat ik dit ga doen, het staat ook al vast, ik moet nu, ik kan niet meer terug en nee dat vind ik niet erg. Het maakt mij ook wel bang want als eerste, ik zit in mijn examenjaar, wat nou als ik niet slaag, kan ik dan niet naar Amerika? Valt dan alles in één keer weg, of stel ik krijg super erge heimwee. Heimwee zal ik sowieso krijgen, niet meer dan logisch met alle lieve mensen die ik negen maanden niet ga zien maar wat nou als het super erg is en het daardoor daar helemaal niet meer leuk is. Ik stel mezelf nu al duizenden vragen terwijl ik daar helemaal geen antwoord op heb. Het enige wat ik weet ik dat ik het op mij af moet laten komen en dat ik ga, wat er ook gebeurt - IK GA NEGEN MAANDEN NAAR NEW YORK, volgend jaar

Ik ga het programma van EF - education first volgen. Dit is een bedrijf dat heel veel mogelijkheden bied, veel verschillende programma's over veertig plaatsen op de wereld. Lijkt het je iets, je kunt HIER een GRATIS brochure aanvragen, in deze brochure staat alles wat je wilt weten en je mag mij natuurlijk ook alles vragen wat je wilt weten.

Liefs, Renée

9 opmerkingen

 1. Wauw! Wat gaaf zeg. Ik ben van de zomer nog naar New York geweest en ik wilde echt niet terug naar huis haha. Zoals je weet woon ik nu in Frankrijk. Heimwee is lastig maar gelukkig bestaat Skype!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf! Ik ben zelf ook na mijn studie naar New York gegaan. De beste ervaring ooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw Renee, wat ontzettend gaaf zeg!
  NEW YORK! Aaaaaah! Ik hoop dat je het zoo tof gaat vinden en ben nu al benieuwd naar je belevenissen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Woooooooow! Wat ontzettend cool, gaaf en stoer dat je dit gaat doen! Niet te veel over piekeren. Laat het op je af komen en geniet! Ik ben heel erg benieuwd. Ik weet zeker dat je wel zult slagen dit jaar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je weet dat ik echt ont-zet-tend jaloers ben he? Haha. Ik wil zo graag gaan, maar ik moet echt nog veel sparen. Vanaf wanneer was jij ook alweer negen maanden daar? Plek voor twee luchtbedjes? Hihi. Kidding. Ik ga de brochure eens bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat gaaf zeg! Ik hoop ooit nog een x naar New York te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel gaaf! Ik wil zo graag een keer naar NY! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Daar mag je trots op zijn! Ik snap de spanning, maar wat een kans. Je gaat het vast naar je zin krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.