stuk, nieuw en weer terug

vrijdag 25 september 2015


Als iets stuk is merk je pas hoe erg je iets gebruikt. Tuurlijk was ik mij ervan bewust dat ik mijn laptop vaak, heel vaak, gebruikte. Ik besefte mij ook dat het zonder dat ding ook wel heel fijn kan zijn. Ik kan niet meer zonder mijn laptop en telefoon, helaas gaat alles wel altijd stuk bij mij.

Of het nou aan mij ligt of niet het gaat stuk, is het niet omdat ik het in de wc laat vallen is het wel omdat er iets in het apparaat zelf stuk is. Het maakt niet uit hoe ik ermee om ga het gaat stuk. Het ene eerder als het andere maar het gaat altijd, maar dan ook echt altijd, stuk. Ja mijn iPhone vijf kunnen we het makkelijk en snel over hebben. Ik wou mijn iPhone zwemles geven in de wc, eindstand - hij verdronk, lieve vijf ik mis je nog elke dag maar alles wat negatief is zit ook iets positiefs in zo verving ik mijn lieftallig vijf voor een zes - say hello to my new love. Ik ben gelukkiger als hiervoor, maar ja van elk verleden blijft een deeltje in je en ik blijf dus mijn vijfje missen. Misschien is het dat ik mij gewoon weg stom voel en het nooit had mogen gebeuren.


Dan hebben we ook nog mijn grootste liefde, maccie de MacBook, nee ik heb mijn MacBook geen naam gegeven dit zuig ik nu letterlijk uit mijn duim maar hij is weer terug. Voor de tweede keer was mijn MacBook op een reparatie vakantie en daarvoor is ook al eerder de oplader weg geweest. Het maakt dus niet uit hoe duur iets is, het kan en gaat dan ook stuk. Nee mijn MacBook heb ik geen zwemles gegeven, daar ging ik heel liefelijk mee om, als een baby - laten we het maar zo noemen. Nu mijn liefdes terug zijn heb ik er nog een extra liefde bij → say hello to my new love.
Mijn nieuwe camera, een Sony Alpha 5000. Ik maakte altijd foto's met mijn mobiel en nooit eigenlijk met een camera. Deze camera had ik al een tijdje op het oog, voor Amerika - daar vertel ik morgen meer over - en voor mijn blog. Ik wil ook iets met YouTube gaan doen en een paar video's zijn al af en klaar om gedeeld te worden, maar ik vind het zelf misschien nog redelijk spannend. Het komt, snel, maar nog even niet.Al bij al, alles leeft weer en is terug dus ik ben ook terug. Ik heb veel geschreven en had opeens zoveel inspiratie. Als je iets kan doen weet je niet wat je moet doen en als je iets niet kan stroom je over van de inspiratie, life sucks maar eind goed al goed. Op dit moment loopt een hoofdstuk goed af, op naar het volgende hoofdstuk van mijn boek en kijken of daar ook een happy end aan zit. Het is nog niet geschreven dus alles kan nog gebeuren.Liefs, Renee

2 opmerkingen

  1. Haha, fijn dat alles weer leeft zie! Die camera ziet er echt superleuk uit, heb hem nog nooit gezien. Ben benieuwd naar het Amerika-dingetje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Renee, wat heb je dit heerlijk geschreven haha
    Love it.. Fijn dat alles weer heel is. Je nieuwe liefde is heel erg mooi. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit en je filmpjes. Ik kijk er naar uit :)
    Liefs Iep

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.