wachten wachten wachten

zondag 27 september 2015

Daar is het, het ziekenhuis. Het universitair medisch centrum Groningen, wat is dit voor iets. Het lijkt net een laboratorium met zo’n gekke lelijke satelliet dinges op het dak. Eerste stop, de wc, te veel water, waarom waarom. 

Tweede stop, het winkeltje, even kijken voor een nieuwe beker – helaas. Thanks mommy voor mijn nieuwe fijne haarklip. Volgende stop, het restaurant. Nee stop, ik wil geen cadeautjes, ik haat cadeautjes, noooo waarom doen jullie het toch, jullie weten dat ik dit haat. Van oma kreeg ik een kaart en van mijn mamma een zelf gemaakt boekje met allemaal te lieve tekstjes erin – jank moment, ik weet niet waarom maar ik kan daar echt niet tegen, het is echt te lief. Nee Renée je gaat niet huilen, nee nee nee, no, oké te laat. Ik neem niks want ik mag niks and again ik moet weer eens naar de wc, ik heb echt veel te veel water gedronken. Ik wil toch meer water, fijn zo’n AH to go in het ziekenhuis, hello new big water bottle! Dag mama, dag oma, dag broertje, ik hou van jullie, bedankt voor jullie steun. Ik mis jullie nu al, fijne reis naar huis. Ik moet nog een uur wachten, een uur. Goed, dan toch maar een boek lezen. Soapsop, het boek van Liza Sips, ik lees nu het eerste hoofdstuk and I already love it. Al die mensen hier, stuk voor stuk kijken ze mij aan met een medelevende blik, waarom moest ik zo veel mee, waarom moet ik zo duidelijk laten zien dat ik hier ga verblijven, waarom had ik niet gewoon een mini tasje mee kunnen nemen. Ik heb niks hoor guys, don’t worry, wat hebben jullie? Hoelang zitten jullie hier al? Ja dat wilde ik zeggen, nee ik deed het niet. Kijk ik te erg, valt het op dat ik jullie bekijk, goed kijk in je boek, nee je gaat niet nog een keer kijken, lezen Renée, lezen. Wacht is het al half één!? De tijd gaat snel maar te gelijke tijd gaat het ook zo traag, nog en half uur, mamma kan je terug komen, please!?
Dit is het tweede deel van mijn ervaring met medicijnen op mij laten testen.
Wil je het vorige deel lezen klik van HIER of als je uitleg wilt over wat ik precies gedaan heb klik dan HIER.

2 opmerkingen

  1. Ooh, hoe mooi geschreven! Echt zo'n praatpraatstukje, heel tof. Veel succes nog! En niet teveel water drinken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooooh, dit klinkt als een verdrietige dag! Ik ben benieuwd naar hoe het verder is gegaan!
    Liefs Iep

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.