GREASE de musical

donderdag 1 oktober 2015


Niet op deze foto letten, iets met een creatieve bui en een win actie, blabla. 

Een verhaal waarvan je zo veel houdt keert terug in het theater en dan ook nog met één van de liefste personen die ik ken in de hoofdrol. Te gelijke tijd vind ik dit ook iets engs want wat nou als het tegen valt, wat dan. Is dan alles wat ooit zo perfect was weg of is het helaas en de volgende keer beter?


Gelukkig was Grease één en al feest op een paar kleine dingen na maar de avond was te fijn. Samen met twee lieve vriendinnen ging ik naar de musical en ik had geen beter gezelschap kunnen hebben. Het is fijn om naar het theater te gaan met mensen die hetzelfde als jou over dingen denken en gelukkig waren wij het met elkaar eens over onze eigen meningen. 

Grease is en blijf Grease, het verhaal is niet anders dan normaal. De cast was geweldig al moet ik eerlijk toe geven dat ik hier en daar niet zo'n fan was van Tim maar hij kwam er mee weg en ik moet ook eerlijk zijn over zijn understudy Ferry Doedens of ik dat een goede keuze vind maar goed ik mag daar nog niks over zeggen want die heb ik niet gezien. Wel moet ik het even kwijt, ik word helemaal gek van het feit dat er allemaal acteurs van series als goede tijden slechte tijden in musicals worden gepropt, onder het mom, kom kijken want hij uit goede tijden slechte tijden speelt erin. Wat ik wel een minpuntje vond is dat de Grease Lightning dans die iedereen kent niet was zoals die altijd is. Hier in de trailer zie je halve wegen een deel van het dansje om een indruk te krijgen van hoe het dansje nu is. 


Verder vond ik het geweldig, een swingende avond met het fijne Grease verhaal waar ik nog duizend keer naar kan kijken. Het was een fijne avond, gezellige vriendinnetjes om deze avond mee te delen, na een lange tijd eindelijk lieve Vajèn weer gezien waar ik zo trots op ben, andere hele lieve mensen gezien die ook in het publiek zaten en een geweldige musical dat zeker een aanrader is voor als je een avondje gewoon lekker wilt genieten van een verhaal dat nooit saai wordt.

Ga jij wel eens naar het theater? 
Liefs, Renée


4 opmerkingen

 1. Ah zo leuk! Wil super super graag naar deze musical!
  Volgens mij kan je alleen maar kijken met een big smile <3
  Jammer van de Grease Lightning dans.. dat is jammer..
  Maar die doe ik dan zelf wel mee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat leuk! Ik ga eigenlijk nooit, vanwege €€, maar ik ben wel een x naar The Wizz geweest. Ge-wel-dig!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.