ik draag mijn haar al twee maanden in een knot

dinsdag 20 oktober 2015

Ik heb altijd lang haar gehad. Of nouja, niet altijd, ik heb één keer mijn haar een heel stuk korter geknipt omdat ik er hoofdpijn van kreeg, conclusie, ik had gewoon mijn bril moeten dragen. Gevolg, na de kapper heb ik huilend voor de spiegel gestaan, mijn haar is mijn alles en het liefst ga ik nooit naar de kapper, twee keer per jaar vind ik al verschrikkelijk. Na dit besloot ik nooit meer dan mijn puntjes af te knippen, maar zoals bij ieder mens veranderd ook mij gedachten wel eens en of ik daar na het handelen nog steeds blij mee was is een ander verhaal. Ik ben meerdere malen boos op de kapper geweest, als ik zeg dat ik alleen mijn puntjes eraf wil en vervolgens er een groot stuk vanaf geknipt wordt omdat je het anders niet ziet dat ik bij de kapper ben  geweest was wel echt het toppunt voor mij. Na heel lang nadenken en vaak weer veranderen van mening besloot ik toch maar eens de stap te nemen om mijn haar te doneren aan iemand die het echt nodig heeft en er mij vast dankbaar voor is. Nee, ik heb niet gehuild omdat ik er spijt van had en ik heb er eigenlijk ook helemaal geen spijt van maar het is wel éénmalig. Iets wat ik nooit meer doe omdat ik het zelf simpel weg verschrikkelijk vind. 


Eerlijk is eerlijk, het is echt niet mooi geknipt, maar dan ook echt niet. De kapster heeft het in laagjes geknipt maar die laagjes gaan van hak op de tak. Normaal heb ik alleen laagjes aan de voorkant maar nu zit het overal in laagjes wat ik zelf niet mooi vind. Mijn punten krullen ook waardoor het het nog erger maakt en in een staart kan het niet want dan zie je nog erger dat het scheef geknipt is, dus wat deed ik. Twee maanden lang mijn haar in een knot dragen. 


Wat ik hiervan geleerd heb is dat ik mijn haar nooit meer bij die kapper laat knippen, of ten minste niet door die kapster. Ook doe ik mijn haar nooit meer in dit soort laagjes en dat ik mijn haar niet meer kilometers lang wil, maar ook niet zo kort. Als het zo lang is, hangt het maar te hangen en een echt model erin lukte niet. Krullen zakte uit en ga zo maar door. Dit vind ik zelf nog steeds iets te kort maar het groeit wel weer. Voorlopig loop ik nog wel even met een knot, maar dat komt ook wel weer goed.

Ben jij wel eens niet te vrede met je haar? 
Liefs, Renée

7 opmerkingen

 1. Het is inderdaad een beetje apart geknipt met die laagjes... Maar de lengte vind ik wel mooi staan! :)

  Ik heb laatst weer eens oude foto's etc terug gekeken en zag dat mijn haar echt gigantisch kort was... Ik laat het nu groeien, maar ga het denk ik nooit meer zo kort knippen als die keren...

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah, precies, dankjewel dat je het ziet! Ik weet jou ook nog wel met korter haar inderdaad, staat je beide leuk! X

   Verwijderen
 2. Ik vind de lengte wel echt heel mooi staan hoor Renee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cute coat :)
  BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.