ik holde een pompoen uit

zondag 25 oktober 2015

Ik kan mij niet eens herinneren hoe lang ik al een pompoen wil uithollen. Ik dacht altijd dat dat iets was wat alleen in Amerika gebeurde en dat wij in ons kikkerlandje niet eens pompoenen hadden. Ik wil al een tijdje video's voor youtube maken maar ik wist niet zo goed wat k als eerste echte video wou. Bingo, ik ga een pompoen kopen en hol die uit. Best een leuk idee maar wat dan, ik hol 'm uit en dat is het. Ik weet niet of dit heel interessant is voor jullie, maar goed ik vond het super leuk om te doen. Het idee was er, nu nog de uitvoering. Na mijn stage ging ik langs het tuincentrum, de pompoenen waren perfect, hier en daar wat rot maar de grote was perfect. Aangezien er nog een tuincentrum is bij ons besloot ik daar ook nog even heen te gaan en doordat ik op mijn scooter was kon ik ze niet eens mee nemen, ze waren iets te groot. Bij het andere tuincentrum waren ze kleiner en duurder, dat werd 'm dus niet. Ik besloot naar huis te gaan en te vragen of mijn moeder met de auto mee wilde. Zij had het goede idee om eerst langs de huizen te rijden om te kijken of zij toevallig geen goede pompoenen verkochten. Er was één maar de pompoenen waren niet beter als die gene die ik in het tuincentrum had gezien. We besloten naar het tuincentrum te rijden, ja het was te verwachten maar er was er nog maar één van die pompoen die ik wilde. Helaas pindakaas maar dan maar een kleinere voor mijn broertje mee. Benieuwd naar het eind resultaat, bekijk dan de video hier onder! 
Heb jij wel eens een pompoen uitgehold? 
Liefs, Renée

2 opmerkingen

  1. Ahw, wat super leuk! Dit wil ik ook echt nog een keertje doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke video! Dit wil ik ooit ook eens doen!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.