een video met dingen die ik gekocht heb

zondag 1 november 2015

Fashion is voor mij niet zo'n heel groot ding, zeg ik nu stoer, ik draag wat ik leuk vind of het nou in de mode is of niet dat maakt mij niet zo heel veel uit. Natuurlijk kijk ik er af en toe wel naar wat een beetje in is maar als ik het niks vind koop ik het ook echt niet. In de vakantie ging ik shoppen en kocht een paar dingetjes die ik graag met jullie wil delen.

In de herfstvakantie ben ik samen met mijn broertje wezen shoppen, één dag in Zaandam, Amsterdam en weer terug naar Zaandam, een dag in Rotterdam, een avond bij ons in het winkelcentrum en een dag met mijn moeder in Alkmaar, ondanks al die dagen heb ik mij nog steeds goed ingehouden en is het niet mega veel, maar dat was ook niet de bedoeling.

Ik laat het vandaag een beetje op een andere manier zien, niet in de vorm van foto's maar in de vorm een video. Niet dat dit nieuw is in de wereld, verre van maar wel voor mij. De video duurt ook echt maar vier minuten door het feit dat ik niet zo goed weet wat ik moet zeggen maar goed, ik vond/vind het leuk om te doen. 
Shop jij vaak of maar eens in de zoveel tijd? 
Liefs, Renée

1 opmerking

  1. Wat een leuke aankopen! Vooral je tas is leuk zeg. Hij lijkt me heel stevig. Leuke broek ook trouwens :) X

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.