monthly recap of instagram • oktober

maandag 2 november 2015


Ik heb niet zoals vele een instagram upload schema, ik ben stiekem misschien zelf wel een hele slechte instagrammer. De ene dag spam ik je vol en dan kan het wel een weet of twee duren totdat ik weer eens iets post op instagram. Ik moet wel zeggen dat ik er steeds beter in word maar ik blijf het leuker vinden om naar posts van andere te kijken. 


foto voor foto 

- het is niet zo'n bijzondere foto, ik had net mijn nieuwe camera en nieuwe mobiel en wou het ene uittesten en het andere op de foto zetten. Ik ging in de zomervakantie naar Rebecca van Living a Lie, we filmde samen een video. Deze kwam twee maanden geleden online en vond deze foto wel leuk dus plaatste deze deze maand, Rebecca haar hondje Nina is de leukste, mijn grote liefde. Ik ging met mijn oma en haar broer een weekendje weg, wat een prachtige zonsondergang was daar.

- samen met mijn broertje holde ik een pompoen uit voor halloween en een video, zo leuk dat nu eindelijk eens te doen. New York komt steeds dichterbij, het duurt dan nog wel tien (!) maanden maar dat is toch al veel korter als de twee jaar waar het mee begon. Tijdens het weekendje weg was het ook de laatste zomerdag en ik wou perse een ijsje eten. 

- ik filmde met de leuke Chinique een video, deze komt voorlopig nog niet online maar hij komt wel online, ooit. Dit was een screenshot van iets wat dan weer niet online komt want onze bakkunsten zijn niet zo geweldig als wij hoopte. Cinnabun Buns B&J, hallelujah zo zo zo lekker, zeker een aanrader. Nog één laatste foto met de prachtige Nina om af te sluiten, helaas zie je Rebecca hier niet op. 

instagram - reneeraadsheer,   lekker schaamteloze zelfpromotie

Heb je instagram - deel dan zeker even je naam want nieuwe accounts zijn altijd welkom. 
Liefs, Renée

3 opmerkingen

  1. Die ben & jerrys is zooo yum! Mijn insta is @mrseilish, maar dat weet je als het goed is al! Ghehe!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voel me vereerd dat ik er twee keer op sta hihi. Of nja 1 keer.. maar twee keer vernoemd hihi

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.