2015

zondag 3 januari 2016


Tweeduizendvijftien, een jaar dat voorbij is gevlogen. Een jaar met hoogte en diepte punten, een jaar vol kansen en liefde. Ik moet eerlijk zeggen dat het mij niet zo veel doet dat oud en nieuw gebeuren. Die harde knallen, die er nu nog steeds af en toe zijn - hallo het is al drie januari ga weg met je vuurwerk, ik vind het maar niks. Oké, ik geef het toe, ik ben bang voor vuurwerk.

____________________


Natuurlijk vind ik het vuurwerk prachtig maar die harde knallen mogen van mij wegblijven. Goed, ik ben natuurlijk niet van plan om hier een heel verhaal van te maken ik denk dat het wel duidelijk is. Tweeduizendvijftien ging zo snel, al leken de laatste drie maanden wel een slakke tempo te hebben. Ik keek van de week weer eens op mijn blog en schrok er oprecht van dat mijn laatste artikel begin november was. Twee maanden geleden om precies te zijn.

T W E E D U I Z E N D V I J F T I E N  •  een jaar vol mooie dingen, ik ging het jaar in met mijn moeder, broertje en mijn beste vriend die ik al een hele tijd niet had gezien, mooier kon mijn jaar tweeduizendvijftien niet beginnen. Ik ging over naar mijn examenjaar, gelukkig (!), ik liet medicijnen op mij testen en ik doneerde mijn haar. Het jaar dat ik een jaar blogde, dat ik daarna mijn blog verwaarloosde laten we even voor wat het is. Ik leerde leuke, lieve mensen kennen maar kwam er ook vooral achter wie mijn echte vrienden waren. 

Ik ging dit jaar voor het eerst naar een pers event, waar niet veel boeiends aan was maar ook dit was een hele ervaring en ik zag de leukste bloggers eindelijk in het echt. Ik kwam achter mijn zwakke punten maar leerde ook zeker nieuwe dingen over mijzelf. Ik ben een paar keer hard gevallen, letterlijk en figuurlijk maar ik ben daarna ook weer opgestaan - ja van sommige dingen moet ik nog opstaan maar alles op zijn tijd. 

____________________


Er zijn zo veel dingen gebeurt in het jaar dat ik het niet allemaal kan opnoemen en ik vergeet vast en zeker nog een aantal grote hoogte punten maar dat maakt niet uit. Ik hoop dat je een mooi oud en nieuw hebt gehad en natuurlijk ook een fijne kerst. Ik hoop dat tweeduizendzestien voor iedereen een heel mooi jaar wordt vol kansen. 

tot snel, heel snel, dat beloof ik
Liefs, Renée2 opmerkingen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.