doe waar jij gelukkig van wordt

zondag 24 januari 2016

Het lijkt tegenwoordig nogal belangrijk te zijn wat andere mensen van jou vinden en niet alleen dat ook de mening van andere over jouw mening is tegenwoordig heel belangrijk. Als iemand iets mooi vindt en een ander niet is het ineens een stuk minder mooi. Ik hoor het mezelf nog zo vaak zeggen, ik zou dit shirt zo graag willen hebben maar dat vinden mensen vast niet “Renée” dus ik koop het maar niet. Hoe bedoel je, dat vinden andere mensen, als jij iets wilt moet jij dat vooral doen. Laat je niet tegen houden door andere, jij hebt jouw leven zij dat van hun eigen.

____________________


De mening van andere over alles is tegenwoordig heel belangrijk en ergens snap ik dat heel goed want als jouw mening afwijkt van de andere ben je gek en hoor je er niet bij. Al kan ik je verklappen dat dat erbij horen ook niet alles is. Mensen moeten jou mogen om hoe jij bent en niet om hoe jij doet zodat je zeker weet dat zij jou leuk gaan vinden. Als zij jou niet leuk vinden om hoe je bent is dat jammer, heel jammer, echt waar, maar je komt echt wel mensen tegen die jou accepteren zoals jij bent.

het is toch eigenlijk best gek dat een paar woorden van een ander jouw mening kan veranderen. Ik moet het anders zeggen want natuurlijk veranderd jouw mening niet, het enige wat je veranderd zijn je woorden en je doet iets niet omdat iemand anders er niet hetzelfde over denkt maar jouw mening blijft hetzelfde. Anders zijn is goed en als jij iets anders leuk vind dan diegene waar jij de mening zo belangrijk van vind zal die persoon je echt niet meteen aan de kant zetten.

Daar ben ik zelf ook achter gekomen, ondanks dat ik vriendinnen heb die ergens heel anders over kunnen denken zijn zij nog steeds mijn vriendinnen omdat er ook genoeg andere dingen zijn waar wij wel hetzelfde over denken. Al is het maar om het feit dat wij beide hetzelfde drankje lekker vinden of allebei hondjes heel schattig vinden, ik noem maar wat. Doe waar jij gelukkig van wordt want hoe belangrijk je de mening van andere ook vindt uiteindelijk is het jouw leven en moet jij het doen met elke beslissing die je neemt en niet zij.

____________________


ZO, nu dat gezegd is ga ik het even hebben over het onderwerp mijn blog. Doen waar ik gelukkig van word. Ik merk dat ik de laatste tijd helemaal niet weet waar ik over moet gaan schrijven. Gewoon weg omdat ik de hele tijd denk, ja maar zo meteen vinden andere mensen het niet leuk om te lezen.

Ik heb lang na gedacht over wat ik wil schrijven en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik lekker door ga met artikelen schrijven over zoveel wat veel zegt maar eigenlijk ook niks ---- artikels waar ik mijn mening, zooi en ervaring over dingen met jullie deel. Er zijn zoveel dingen die ik wil doen, waaronder verder gaan met YouTube en meer andere dingen toevoegen op mijn blog zoals fashion maar dit ga ik in een later stadium toevoegen, eerst het bloggen weer goed oppakken want alles tegelijkertijd goed doen is soms niet mogelijk.

____________________

Liefs, Renée

3 opmerkingen

  1. goe bezig ! Want weet ge wat : ik als lezer wil juist lezen wat jij wil schrijven ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Precies! En weet je: het publiek merkt het echt als je niet oprecht schrijft. Daarom is het altijd beter te schrijven wat jij wilt, dát is wat mensen willen lezen.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.