mijn zes favoriete instagram accounts

woensdag 6 januari 2016

ik durf oprecht hard op te zeggen dat ik niet verslaafd ben aan mijn telefoon, ik kan 'm prima weg leggen en er uren niet naar kijken en ik zet 'm soms ook wel eens een dagje uit. Simpel weg omdat ik de rust heerlijk vind, maar als ik wel op mijn telefoon zit dan besteed ik mijn tijd het meest op instagram. 

Heerlijk vind ik dat, kijken naar foto's van andere mensen, daar weer inspiratie uit halen en op een andere manier bekijken wat mensen bezig houdt op dat moment. Een foto kan zoveel zeggen en dat vind ik mooi om te zien. Iedereen gebruikt instagram op een andere manier en dat kan je dan ook meteen heel duidelijk via een profiel zien. Is het om simpel weg gewoon leuk foto's te uploaden of denk je echt over je feed na, alles past perfect bij elkaar. Vandaag deel ik mijn zes favoriete accounts waar ik echt elke dag op kan kijken.
____________________@kkeeaattoonn Keaton is een youtuber, zo heb ik haar ook leren kennen maar haar instagram word ik persoonlijk altijd erg vrolijk van. Mooie, meestal witte foto's. Ze plaatst echt foto's van van alles, haar outfits, eten, lieve dieren en familie.


@haileysani  Hailey is ook een youtuber, ze is net verhuist naar LA met haar familie en zij plaatst redelijk veel outfit foto's. Voor een jong iemand heeft zij niet een te kinderlijke stijl en je kunt er zeker je inspiratie vandaan halen.


@classisinternal •  Sonya Esman haar account leerde ik kennen door HNTM, zij kwam een cursus geven over sociale media en vanaf dat moment ben ik haar account gaan volgen. Haar account is een bom van mooie kiekjes, inspirerende outfits en hier en daar inspirerend eten - in hoe verre dat inspirerend kan zijn


@aadaviola •  Aada was een blogger uit Finland, ze blogt nu niet meer maar ik volg haar instagram wel nog steeds omdat zij nog steeds van die prachtige foto's upload. Nou is zij een hele tijd niet zo heel actief geweest maar het begint weer te komen. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje tussen haar foto's te nemen.


@nikkisharp   een account vol met eet inspiratie en prachtige foto's. Een account waardoor je echt trek krijgt in alle groentes en andere gezonde dingen die er bestaan.


@zaralarsson •  Zara is een zangeres uit zweden. Op instagram plaatst zij heel veel foto's van haar reizen die zij maakt vanwege haar werk en prachtige selfies. Ze plaatst ook outfit foto's en haar stijl vind ik persoonlijk heel tof, maar dat verschilt natuurlijk per persoon.

Vanaf vandaag plaats ik elke woensdag een artikel in samenwerking met een boel andere leuke bloggers. Ik zal ook elke week weer hun artikel onder aan mijn artikel zetten met een linkje, zo kan je ook hun artikelen lezen. Het was eigenlijk de bedoeling om vijf favoriete op een rijtje te zetten maar ik deed er stiekem zes maar ben je benieuwd naar de vijf favoriete van de andere bloggers, klik dan op hun naar en dan kom je bij hun artikel.

De vijf favoriete instagram accounts van
Nicky Femke Lotte Bianca Simone Patricia  Tamara
____________________

Wat is jouw favoriete instagram account?
Liefs, Renée

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.