nieuw jaar, nieuwe ik

vrijdag 8 januari 2016


iedereen kent het wel, in het nieuwe jaar alles omgooien en een hele andere jij worden of ten minste dat wil je. Zo simpel is het natuurlijk niet. Dat het kalender cijfer nu veranderd wil niet zeggen dat jij ineens heel anders wordt, als je jezelf wil veranderen komt daar natuurlijk heel veel bij kijken. 
____________________


Elk jaar zie ik het weer voorbij komen en eerlijk is eerlijk ik denk het stiekem zelf ook. Een nieuw jaar, nieuwe kansen en een nieuwe ik. Zo makkelijk is het niet, vorig jaar was heel stiekem gisteren en je kunt na één dag niet een compleet andere ik zijn. Laten we eerlijk zijn, bijna niemand gaat één januari op tijd zijn bed uit om te gaan hardlopen of om te sporten in de sportschool. 

Bij een nieuwe ik komt veel meer kijken dan een nieuw cijfer op de kalender. Dat cijfer veranderd jou niet als persoon, maar je kunt wel dingen veranderen. Je kunt niet opeens een andere jij worden maar je kunt wel onderdelen van jezelf veranderen. Wat is die nieuwe ik in jouw ogen? In mijn ogen is iedereen namelijk prachtig op zijn eigen manier en hoef je niks te veranderen aan jezelf. Jij ben jij, jij bent uniek en bijzonder op jou manier maar natuurlijk ga ik mijzelf nu tegen spreken en zeggen dat ik ook dingen aan mezelf heb die ik wil veranderen. 

Je moet doen waar jij je fijn bij voelt, wil jij sportiever worden, ga dan lekker sporten, wil jij een andere stijl, ga dan lekker shoppen of vind je jezelf te chaotisch, begin dan vanaf het begin en zoek alles uit, ruim op. Mij werd altijd vertelt als je kamer is opgeruimd is het ook opgeruimd in je hoofd, blijkbaar is het daarom altijd zo'n chaos in mijn hoofd. Als er iets is waar je niet te vrede over bent, verander het dan maar doe het voor jezelf en niet voor een ander. Doe wat jou blij maakt want dat is het belangrijkste. 

____________________


jij bent prachtig zoals je bent!
Liefs, Renée

1 opmerking

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.