niks op zondag

zondag 10 januari 2016

good morning sunshine, lekker geslapen? Goed ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo goed weet waar dit artikel naar toe gaat lijden want het is nu half tien in de ochtend, op zondag en ik besloot toch een artikel te willen plaatsen, een soort van klets artikel of whatever. Ik hoop dat dit de laatste keer is dat ik op zondag niks heb want ik leuke ideeën en die ga ik jullie vertellen, soort van. 

____________________


first things first, ik ben weer helemaal terug. Ik schrok van het feit dat ik twee (!!) maanden niks had geschreven en ik miste het oprecht heel erg maar het feit dat ik merkte dat elke dag bloggen voor mij op dit moment onmogelijk is heb ik een schema gemaakt voor mijzelf. Ik ben van plan iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag iets te plaatsten. Het kan zo zijn dat eraf en toe niks is op een dag, of ik het dan op een andere dag inhaal weet ik niet maar ik merk dat soms dingen te veel worden en dan moet ik dat niet gaan forceren, is het er niet dan is het er niet. Ja natuurlijk vind ik dat zelf dan ook super vervelend maar soms gaan dingen zoals ze gaan. 

even to the point, ik ben begonnen met video's maken. Ik denk dat niet heel veel die mijn blog lezen dat weten maar ik vind het leuk en ik dacht waarom niet. Tot nu toe heb ik in mijn hoofd om elke zondag een video te plaatsen. Ik was hier al mee begonnen maar ook dit liep weer eens in de soep bij Renée, good job girl! 

als je ze wilt zien, hier en hier kun je vlogs zien die ik heb geupload, hier kun je een shoplog zien, hier een what's in my bag, hier een video waar ik gekke vragen beantwoord met een vriendinnetje, hier laat ik de favoriete van de maand november zien EN hier zie je een video waar ik een POMPOEN UITHOL met mijn broertje, dat was zo zo leuk. Oké, genoeg schaamteloze zelf promotie, want verder valt er ook niet zo veel te promoten maar dit wil ik dus verder door zetten. Het is nog een beetje uitzoeken allemaal maar dat heb je met alles.

nou dit was het leuke deel van mijn dag, nu ga ik mijzelf weer opsluiten met mijn schoolwerk, lees hier een groot examen opdracht die morgen ingeleverd moet worden en het einde is nog lang niet in zicht, dus goed eigenlijk heb ik hier ook helemaal geen tijd voor maar soms doe je dingen die niet helemaal verstandig zijn. Ik hoop dat je een fijne zondag hebt! 

____________________

Liefs, Renée

1 opmerking

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.