shirt van mijn moeder

maandag 25 januari 2016

Op sommige dagen moet je gewoon een comfortabele outfit dragen, vandaag is zo'n dag dat ik zo'n outfit draag. Mijn favoriete zwarte jeans, mijn heerlijke, zachte, te grote cardigan en het shirt van mijn moeder. Het nieuwe shirt van mijn moeder wat nog geen vierentwintig uur oud is en dat ik gestolen heb van haar. 

______________________________


Mijn moeder kwam thuis en was even de stad in geweest. Ze liet haar aankopen zien en het moment dat ze het zwart/blauw wit gestreepte shirt uit de tas haalde riep ik, ja die ga ik van je stelen. Ik was opslag verliefd op het shirt van mijn moeder. Tuurlijk zou ik haar shirt niet stelen maar het woord lenen spookte zeker rond in mijn hoofd. De volgende ochtend was ik alleen thuis en zoals vele wel eens denken help ik heb niks om aan te trekken ging dat nu ook door mijn hoofd heen. Wat moest ik nu weer aan. Ik besloot eerst naar beneden te gaan en mijn oog viel op de nieuwe kleding van mijn moeder. 

Zonder na te denken pak ik de schaar en knip het kaartje van het nieuwe shirt van mijn moeder. Ik weet dat mijn moeder het niet erg vind dat ik haar shirt leen wat ik mij wel besef als ik op school loop dat mijn moeder nu niet weet dat ik haar shirt draag. Wat maakt het ook uit, dat ziet ze vanzelf als ik thuis kom. Op een één of andere manier zit kleding van iemand anders toch lekkerder of is het toch net iet leuker. Ik hou vooral van mijn moeder haar vesten, als ik dan in de avond op de bank zit vind ik het heeérlijk om haar vest aan te doen. Om even terug te komen op dat shirt, je ziet er een gat in zitten, waardoor het nu dus lijkt alsof ik het shirt gesloopt heb. Ik zal je even een geheimpje verklappen, dat hoort, er zitten er nog meer in maar die zie je niet op de foto.

ohja, dit shirt krijgt mamma niet meer terug
i love you mommy

______________________________


Liefs, Renée


2 opmerkingen

  1. haha alsof je mijn gedachten leest! Ik dacht inderdaad even dat je er meteen ook even voor de gelegenheid een gaatje in gemaakt had. LOL> Sorryyyyy XXX

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.