mijn telefoon + winactie

maandag 8 februari 2016

als ik maar één ding bij mij mocht hebben de rest mijn leven, in de zin van als ik de deur uit ga, zou dat denk ik mijn mobiel zijn. Niet omdat ik vierentwintig zeven erop zit maar omdat ik contact met iedereen kan hebben via dit kleine, eigenlijk niet zo heel klein, apparaatje. Natuurlijk heb ik altijd liever persoonlijk contact maar dat is niet altijd mogelijk, hoe dan ook. Vandaag ga ik jullie een heel klein kijkje geven in mijn telefoon en heb ik een leuke winactie voor jullie. 
______________________________


Mijn achtergrond zie je het beste op de foto helemaal bovenaan maar dit is mijn begin pagina, van de twee pagina's die ik heb. Onderaan in mijn vaste balk staat whatsapp, telefoon, muziek & camera - de dingen die ik het meest gebruik. Op de eerste pagina heb ik berichten, FaceTime, safari, mail, agenda, foto's, itunes store, app store, video's & mijn mapje x staan. Niet iedereen houdt van mapjes maar ik wel, ik haat het om allemaal apps op een pagina te hebben dus stop ik het maar in een mapje. 


In mapje x zitten mijn sociale media apps, dit mapje heeft twee pagina's, moet je nagaan hoeveel verschillende soorten sociale media's er zijn en dan denk ik dat ik nog niet eens alles gebruik. In dit mapje zit de Facebook app, de twitter app, shazam - niet echt social media maar goed, messenger, bloglovin', MyEF - een soort Facebook voor mijn Amerika avontuur, we heart it, Rabobank, instagram, YouTube en snapchat. Het verschilt bij mij echt per dag hoe actief ik ben, al gebruik ik MyEF en bloglovin' amper tot niet op mijn mobiel. Dan zal je wel denken, Renée waarom verwijder je 't dan niet gewoon? Ja dat vraag ik mij ook elke dag weer opnieuw af. 


Dit is mijn tweede pagina, deze pagina heeft maar twee mapjes maar één van die mapjes heeft een overload aan apps, ik zal je een geheimpje verklappen, ik gebruik misschien drie van al die apps die erin staan. 

In het eerste mapje zitten de twee apps die ik gebruik voor het bewerken van mijn instagram foto's, vandaar ook het fototoestel icoontje als titel van het mapje, oh oh oh, ja die uitleg is ook echt nodig Renée, alsof niemand dat begrijpt. De twee apps die ik gebruik zijn Afterlight, deze gebruik ik eigenlijk bijna nooit & VSCO. 

Hier is het mapje met overload aan apps, drie en een halve pagina, ja ja. Het mapje heet shit omdat meer dan de helft ook shit is die ik niet kan verwijderen - het enige minpunt aan Apple. 

Goed, op pagina één heb ik de Linda tv app, spotify, clock, voice memo, characters - met deze app kan je hartjes, sterretjes en noem maar op in je teksten zetten, reminders, settings, contacts & edmodo - hoera voor school, een leuke app waar ik mijn opdrachten en cijfers op krijg - Op pagina twee heb ik notes, iBooks - JA er staan boeken in -, find friends, tips, mediapanel, calculator, circle - tijdverdrijvend spelletje -, weather & followers+. Op pagina drie heb ik township, maps, lifesum, find iPhone, dreamdays, compass, watch, stocks & wallet. Op de laatste pagina heb ik videoland, health, H&M, game center & podcasts.

Zo dat was alles wat er op mijn telefoon staat, maar aangezien ik niet wil dat mijn mobiel stuk gaat heb ik ook twee telefoon hoesjes. Ik heb liever geen telefoon hoesje om mijn mobiel maar telefoons zijn tegenwoordig pittig duur dus bescherm ik 'm liever goed. Gelukkig heb je tegenwoordig hoesjes die super dun zijn waardoor je telefoon niet zo dik voelt. Ik heb deze hoesjes via hoesjes-outlet, ik heb een transparant hoesje en een bumper, beide beschermen ze goed je telefoon en wanneer ie valt, valt ie op de rand. 


______________________________

winactie 

Een tijdje geleden werd ik gemaild door hoesjes-outlet.nl met de vraag of ik samen wilde werken, natuurlijk wilde ik dat. Hierdoor heb ik de mogelijkheid om één van jullie blij te maken met een tegoed van €20,- bij hoesjes-outlet. Je kunt dan op hun site iets voor €20,- uitkiezen. Ik weet dat je de afgelopen tijd werd dood gegooid met winacties voor telefoon hoesjes maar zoals ik altijd denk, telefoon hoesjes kun je er nooit genoeg van hebben, afwisseling hier en daar is altijd fijn, toch? 

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter te laten dat je mee doet en in je reactie een e-mailadres (!!!) neerzetten waar ik je een mailtje kan naar toe sturen als je gewonnen hebt. OHJA en als je mij volgt via bloglovin' maak je meer kans maar het is geen verplichting, hint hint. 29 februari mail ik de gene die het shoptegoed heeft gewonnen.


Liefs, Renée


3 opmerkingen

 1. Leuke winactie! Ik heb je gevolgd op bloglovin! ^^ -x- www.marshavw@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat minpuntje aan apple heeft android net zo goed, wat veel onzin apps! Ik heb ze in een mapje onzin haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yep, ik doe zeker mee. Inderdaad: hoesjes kun je nooit genoeg hebben.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.