schaatsen met EF

maandag 15 februari 2016

New York komt steeds dichter en dichterbij. Wat ik alleen maar leuk vind maar stiekem ook wel een beetje spannend. Er komt veel bij kijken, waaronder ook nieuwe mensen. Nieuwe mensen die straks voor een lange tijd een soort van nieuwe familie voor mijn zijn, want daar heb ik hun en niet mijn ouders, broertje, opa en oma en ook mijn vrienden niet. Twee weken geleden organiseerde EF een dagje schaatsen met mensen die in 2016 ook met hun weg gaan en natuurlijk ging ik daar heen.

______________________________


Ik zit al een paar weken nu in een groepsapp met mensen die ook naar New York gaan in september, we praten veel met elkaar en het voelt nu al als familie. Gek hoe snel dat kan gaan en dan ook dat wij elkaar alleen maar via de app spreken. Het kan ook niet anders want de ene woont in Duitsland, de andere in Frankrijk en er zit zelfs iemand uit Japan in de groep, kortom; vanuit de hele wereld. Er zitten in de app ook een paar Nederlandse mensen en ik sprak daarom ook af met drie meiden uit de app.


Ik ging er met een dubbel gevoel heen, vol spanning maar ook vol van enthousiasme. Ondanks dat wij in de app met ze alle zo'n goede klik hebben zal dat in het echt dan ook zo zijn? Vanaf seconde één dat ik die meiden ontmoeten was het mega gezellig. Ik heb deze dag alleen maar gelachen en eigenlijk met bijna iedereen op die schaatsbaan gepraat. Al kunnen we sommige gespreken met mensen geen eens een gesprek noemen. Waar gaan jullie heen? OH wat leuk! JA, wij gaan naar New York, oké doei. Zo gingen sommige gesprekken er aan toe, gelukkig konden Iris en ik hier heel hard om lachen.

Ik wil zoveel zeggen over deze dag maar eigenlijk valt er niet veel te zeggen dan dat het super gezellig was, ik heel veel gelachen heb en dat ik stiekem wel blij ben dat ik met onder andere de meiden die ik vandaag heb leren kennen mijn New York avontuur aanga. Ik ging naar huis met veel nieuwe mensen/kennissen of hoe je het wil noemen, een telefoon vol met foto's en video's van deze dag en een mega lijst van nieuwe  instagram accounts om te volgen, want oké wij willen elkaars avonturen natuurlijk allemaal volgen en instagram is toch wel één van de beste en leukste manieren om dat te doen.
______________________________

Liefs, Renee

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.