de weg met een breuk

maandag 25 april 2016

Even niks, even geen verplichtingen, zo voelde het en dat is niet wat ik wil. Als iets niet goed voelt kun je een keuze maken, zo'n keuze is persoonlijk. De ene doet iets ondanks dat het niet goed voelt en de andere besluit dan te stoppen. Dat hoeft niet voor altijd te zijn, gewoon voor zo lang het nodig is. Komt het terug, komt het terug en komt het niet terug, komt het niet terug. Soms komt het langzaam en soms is het er van de ene op andere dag, alsof je dagen bent weggeweest omdat je de opbouw niet mee hebt gekregen. 

Onder woorden brengen kan ik het niet echt maar het voelde niet goed, doen alsof. Doen alsof alles heel leuk was en alsof ik het ervan genoot want dat deed ik niet. Dat kwam niet door één speciaal iets maar meerdere omstandigheden waar ik verder geen woorden vies aan ga maken. De ene kiest er voor om door te gaan alsof er niks aan de hand is, de ander kiest er voor om het verhaal te delen en weer iemand anders kiest er voor om een time out te nemen. Elke manier is goed en elke manier had ik kunnen doen en elke manier heb ik ook al eens gebruikt. De laatste manier vind ik het minst leuk en wil ik het liefste niet gebruiken maar toch voelde dat het beste. 

Keuzes maken is lastig want ondanks dat je iets zo fijn vind om te doen heb je soms de kracht niet, de kracht die je wel nodig hebt om het te doen. Het klinkt makkelijk, een blog hebben en bijhouden maar probeer het maar eens als niet echt je passie er ligt, bij deze, dan gaat het je niet lukken.

Misschien hou je het een lange tijd vol, maar net als veel bloggers die het met passie doen en al jaren bloggen gaat je niet lukken. Ik denk dat veel ook niet anders zullen verwachten als je logisch nadenkt want bijna alles wat je lang volhoudt doe je met liefde en passie. Soms komt er een breuk in die lange periode, dan is de passie even weg, dat kan natuurlijk want dat gebeurt bij veel meer dingen.  Als de passie sterk genoeg is gaat de weg na een korte of lange breuk weer verder. Ik ga mijn weg nu herpakken, na een lange breuk wil ik verder met mijn lijn, verder met het gene waar mijn passie en liefde ligt. 


xxx
Liefs, Renée

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.