s t o m

zondag 24 april 2016
Er zijn genoeg dingen die wij allemaal ontzettend stom vinden, net zoals iedereen heb ik ook een enorme lijst met dingen die ik stom vind. Het ene net iets meer als het andere. In het maandelijkse magazine LINDA staat altijd een lijstje van iemand met dingen die hij/zij stom vindt, omdat ik dit zo'n leuk iets vind besloot ik dit ook eens te doen maar dan in de vorm van een video. JA, je leest het goed, een video. Ik maakte vijf maanden geleden mijn laatste video en ik heb besloten het weer op te pakken, net als het bloggen. JA, dit keer echt want tromgeroffel. 
Voor de komende weken zijn alle artikelen al ingepland dus elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag kun je weer artikelen van mij verwachten. Maandag, woensdag en vrijdag komen er normale artikelen online en zondag komt mijn video die ik op zaterdag op YouTube plaats online. 


V I D E O  V A N  D E Z E  W E E K

S T O M 


xxx
Liefs, Renée 

2 opmerkingen

  1. Wat praat je leuk! Vind het echt heel fijn om naar te luisteren, zelfs al ging het over stomme dingen hihi. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat ontzettend lief en wat fijn om te horen, dank je wel Silke! <3

      Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.