lieve mamma

zondag 8 mei 2016


Moederdag vind ik maar een commerciële onzin dag, s o r r y n o t s o r r y, ondanks dat ik dat vind doe ik er elk jaar wel aan mee want mijn mamma is voor mij de liefste mamma en ik zou het niet over mijn hart kunnen verdragen als ik niks voor haar doe op die dag. Dit jaar vind ik het toch iets anders, nee mijn mening over de dag blijft hetzelfde, mijn moeder heeft dit jaar, de afgelopen maanden zoveel voor mij gedaan en de momenten dat ik haar echt nodig had was zij er voor mij, de afgelopen maanden waren niet de meest makkelijke maanden maar mijn mamma was er voor mij en zonder haar was het allemaal een stuk minder makkelijk geweest. 

Ik kan hier nu wel zoals elk jaar weer iets leuks gaan kopen en al die blablabla onzin maar daar ben ik eerlijk gezegd wel een beetje klaar mee. Ik wil iets doen om mijn moeder te laten zien hoe dankbaar ik haar ben, een paar weken geleden kreeg ik een idee en ja, goed kijk zelf maar hoe het geworden is. 


mamma, ik  h o u  van je! 


1 opmerking

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.