lullabies

woensdag 25 mei 2016

Als ik niet kan slapen luister ik altijd naar instrumentale muziek, omdat het prachtig is en je niet onbewust gaat nadenken over wat bijvoorbeeld de lyrics betekend. Ik heb een afspeellijst gemaakt vol met dit soort nummers. Ik heb deze afspeellijst gemaakt op mijn broertjes Spotify account, al weet hij zelf niet eens dat hij een account heeft, oeps, dat heeft iets te maken met een maand gratis proberen, good job Renee. Goed, ik heb besloten om eens in de maand mijn favoriete nummers te delen via een Spotify playlist maar ik dacht laat ik beginnen met mijn slaapliedjes / lullabies. 


///////


                                      lullaby
                                                          lullaby zelfst.naamw. (m.) Betekenis:   slaapliedjexxx
Liefs, Renee

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.