mei

maandag 2 mei 2016

een nieuwe maand, de maand mei, de vijfde maand van het jaar alweer. Dat betekend dat we bijna op de helft van het jaar zitten, het gaat bizar snel. De maand mei staat al sinds september dubbel en dwars gemarkeerd in mijn agenda. Zonder er zelf iets voor te doen stond deze maand al vanaf september voor mij vol gepland met de leukste activiteiten ooit - e x a m e n s.


e x a m e n s

Deze maand staat het grootste gedeelte in het teken van mijn examens, twaalf mei is de eerste keer dat ik mijn afstudeervoorstelling moet spelen en oh oh oh, ik ben nu al ontzettend zenuwachtig. Ik kan er nu al niet meer van slapen, nee dat is overdreven maar ik ben wel echt zenuwachtig. Na de voorstelling op de twaalfde krijg je een verander opdracht, deze moet je toepassen op de voorstelling en dan speel ik eind mei, de zevenentwintigste nog een keer de voorstelling. Daarna is het als het goed is klaar. Het komt opeens allemaal zo dichtbij, ahh. 


t h e a t e r

JA JA JA, ik ga de éénentwintigste naar het theater met mijn lieve oma en mamma. We gaan naar het theaterstuk intouchable en ik ben ontzettend benieuwd. Ik verwacht er eigenlijk best wel veel van en zo wil ik eigenlijk helemaal niet de zaal in gaan, dus ik heb nog even de tijd om mijn verwachting los te laten, al ben ik bang dat dat niet gaat lukken maar ik doe mijn best. 


f a m i l i e d a g

Eens in het jaar hebben wij een familiedag sinds een aantal jaar en dat vind ik ontzettend leuk. Het begon als een nichtendag, hier was ik nooit bij want ik moest altijd naar school. Twee of drie jaar geleden ging ik voor het eerst mee met de nichtendag, daarna besloten we dat het een familiedag werd en kwam iedereen. We gaan elk jaar naar iemand toe, de stad waar die gene woont, dit jaar komt iedereen hier heen en gaan we bij mijn oom barbecuen.


b l o g  &  y o u t u b e 

Ondanks dat ik het mega druk ga krijgen komen er gewoon artikelen online en video's want, ja ik ben slim geweest. Ik heb dit vooruit gepland. Niet elk artikel, er zijn een aantal artikelen die ik nog moet schrijven maar liever hier en daar een enkel artikel als elke week nog de artikelen moet schrijven. Ook zijn er voor de komende twee weken ook al video's ingepland dus dat betekend dat ik nog twee video's moet opnemen om deze hele maand elke zaterdag een video up te loaden maar dat komt goed, it's all about the schedule


mei wordt dus een ontzettend drukke maand maar eigenlijk maar met één ding, examens. Het is oké want dat betekend dat ik bijna klaar ben, als alles goed gaat. Hebben jullie ook examens of andere dingen deze maand? 

xxx 
Liefs, Renée

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.