one last time

vrijdag 27 mei 2016

de laatste keer, de laatste polaroid, maar dan ook echt de laatste. Voor altijd. Na veel repeteren, veranderingen, plezier, hard werk, vermoeidheid, tegenslag en mooie woorden. De laatste keer. Dit is het meeste vervelende van het hele theater, er komt een keer dat je de voorstelling voor het laatst speelt en meestal is dat rond de tijd dat je het nog helemaal niet wilt loslaten. 


______________________________


Ja, ik ben zenuwachtig maar dit keer is het gezonde spanning. Het gevoel van vandaag is ontzettend dubbel, zenuwen, plezier maar ook ergens verdriet omdat je weet dat het hierna klaar is. Je weet dat er altijd een eind komt maar dit voelt als een echt eind. Hierna is het echt klaar, hierna heb ik geen vakantie voor twee maanden en gaan we weer verder, nee hierna ben ik klaar. Ik zou het allemaal zo weer over doen, hier en daar dingen anders natuurlijk maar ik zou het zo weer opnieuw doen. Maar goed, vanavond nog één keer, ondanks mijn zenuwen ga ik proberen te genieten want die laatste twintig minuten gaan sneller dan ik hoop ben ik bang.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit met één van mijn liefste vriendinnetjes samen heb mogen doen en vanavond nog één keer mag doen. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle lieve mensen die ons geholpen hebben met de voorstelling zo goed mogelijk te maken en ik ben alle lieve mensen die in de zaal zaten en vanavond zitten ontzettend dankbaar. Het is zo fijn om te weten dat er zoveel lieve mensen naar je komen kijken en ja ook dat is stiekem heel eng omdat er ook mensen zitten die mij nog nooit zo hebben gezien. Alles is eng maar juist op deze momenten moet je ervoor gaan, daar kunnen namelijk de mooiste momenten uit voort komen. 


nog één keer, de aller laatste keer. 
daarna is het, over, voorbij.

voor altijd

dank je wel, voor alles.
iedereen


xxx
Liefs, Renée

1 opmerking

  1. Ik weet hoe het voelt meis. Het wordt waarschijnlijk een moeilijke avond vol huilende leerlingen maar probeer er gewoon van te genieten. <3 Je echte vrienden blijf je sowieso wel zien en spreken!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.