stijl

maandag 30 mei 2016

Wat je draagt maakt tegenwoordig veel uit. Labeltjes worden overal opgeplakt en als je eenmaal een labeltje hebt gekregen kom je daar niet meer vanaf. Wijk je af van het labeltje is dat gek want dat is niet wat bij jou past. Het is anders en daarom kan het volgens andere mensen niet. Er zijn toch verschillende stijlen zodat er voor iedereen iets is wat hij/zij leuk vind, kan je dan niet meerdere dingen leuk vinden? Waarom moet het altijd maat bij één en hetzelfde blijven.


/////


Er is juist zo veel variatie in gebracht zodat mensen de keuze hebben. Iedereen heeft een eigen smaak, een eigen stijl, iets waar hij/zij zich fijn in voelt. Er is ook niet maar één kleur die je mooi vindt of één soort muziekstijl die je leuk vindt. Door de diversiteit krijg je nu eenmaal dat mensen meerdere dingen leuk vinden, het heeft vaak ook te maken met hoe je je op een dag voelt en hoeveel tijd je wilt besteden aan je uiterlijk. 

Wat er ook mee te maken heeft is wat je op die dag gaat doen, als jij de hele dag moet lopen, rennen of de hele dag op bed gaat liggen doe je bijvoorbeeld geen hakken aan, ten minste ik niet. Gelukkig heeft iedereen een eigen smaak, dus als jij meerdere stijlen leuk vind, draag dan die meerdere stijlen. Jij moet je er fijn in voelen en niet iemand anders.

xxx
Liefs, Renee

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.