tweestrijd

vrijdag 6 mei 2016

Wel doen, niet doen, wel doen, niet doen. De discussie duurt nu al een half uur en er lijkt geen einde aan te komen. Hoe kan ik deze discussie stoppen? Ik kan wel stop roepen maar geen van de twee zal naar mijn luisteren en mensen om mij heen zullen we aankijken alsof ik een mafkees ben. Wel doen, nee niet doen, ja wel doen, ik zeg toch niet doen, maar ik zeg wel doen want, ik zeg niet doen want.


         tweestrijd

de tweestrijd zelfst.naamw. (m.) Uitspraak:   [ˈtwestrɛit]  onzekerheid over wat je moet kiezen


Twee tegen polen die het niet met elkaar eens gaan worden, twee tegen polen die mij in de war maken en mij geen keuze kunnen laten maken. De ene zegt dit en de andere zegt dat, het stomme is dat ik het met beide eens ben maar met geen een waarvan ik denk, ja precies zo gaan we het doen. Doe het nou, nee ik doe het niet, kom op doe het, ik zou het niet doen hoor, ik zou het wel doen, als je het doen dan weet je wat er gebeurt, als je het niet doet weet je wat er gebeurt, doe het niet, doe het wel, wel, niet, wel, niet, wel, niet. 


Mijn hoofd ontploft, ik weet het soms niet en dan blijf ik er uren over na denken. Wel, niet, wel, niet. Voor beide heb ik honderd argumenten waarom het op die manier moet maar geen van de twee lijkt het te winnen. Het is niet dat ik stemmen in mijn hoofd hoor als je dat nu soms denkt maar ik denk heel veel na waardoor ik het niet meer weet. Mijn hoofd lijkt op dit moment wel een tijdbom die bijna op ontploffen staat. Hoofd, STOP!!


Liefs, Renée

1 opmerking

  1. gewoon effe iets gaan doen waardoor je aandacht er even van weg is. De kans dat je het daarna helderder ziet is groot!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.