een kletspraatje

vrijdag 24 juni 2016


Ik ziet het wel vaker bij bloggers voorbij komen, een artikel met meerdere korte onderwerpen in één artikel, een soort van klets artikel, in noem het een kletspraatje, beetje dubbel, kletsen en praten maar goed. Ik vind het zelf altijd ontzettend leuk om dit soort artikels te lezen, vol met dingen waar je geen heel artikel mee kunt vullen en aangezien ik daar ook genoeg dingen voor heb dacht ik, let’s do een kletspraatje. SO hey, here it is.


____________________________________________


# m e g a   v e e l   b e k e k e n
Laatst plaatste ik een video op YouTube, ik moet bekennen dat ik ontzettend erg twijfelde, juist omdat het zo ontzettend persoonlijk is, ik eigenlijk niet wist of ik wel wilde dat mensen erachter zouden komen dat er iets is en ik niet wist hoe mensen gingen reageren. Goed, de video is vierhonderd(!) keer bekeken, mijn artikel is achttienhonderd (!) keer bekeken, ik heb ontzettend veel reacties gekregen en alleen maar positieve. Ik ben door zoveel mensen geappt met zulke lieve woorden die ik nooit had verwacht. Via deze weg, dank je wel, JA ik zeg dank je wel, ook al mag ik dat van sommige mensen niet meer zeggen.


# s o o r t   v a n   g e s l a a g d
Dit jaar is/was mijn afstudeerjaar van mijn mbo theater opleiding, zo veel spanning bracht dat met zich mee, maar ik kan zeggen dat ik een soort van geslaagd ben. Mijn beoordelingen staan al op internet waardoor je kan zien op je het gehaald hebt of niet, volgens die beoordelingen heb ik het gehaald maar het officiële nieuws krijgen wij pas vijf juli, beetje laat aangezien wij onze diploma-uitreiking zeven juli hebben maar goed beter laat dan nooit. Ik kan op dit moment met een gerust hart verder leven want mijn beoordelingen zijn positief, ik ga er dus niet van uit dat ik zak en anders zien we dat dan wel weer, voor nu, even lekker vrijetijd en mezelf klaar maken voor het nyc avontuur dat eraan komt.


# v r i j e t i j d
Het voordeel maar ook meteen het nadeel van klaar zijn met je examens is de vrijetijd, een soort van gat waar je invalt maar waar je ook intens veel van kan genieten. Ik val niet in een ontzettend groot, zwart zoals mijn docent het noemt, gat want mijn agenda zit over vol. Ik plan van alles en nog wat, lang leven de vrijheid maar ik moet bekennen dat ik school stiekem wel mis, of nou nee misschien niet het feit school maar de structuur en de fijne mensen die dagelijks om mij heen waren.


# n e w y o r k c i t y
Het avontuur van mijn leven, ja ik noem het echt zo je leest het goed, komt steeds dichter en dichterbij. Wat begon met een wachttijd van twee jaar is nu nog maar drie maanden en die drie maanden voelen nog ontzettend lang maar tegelijkertijd ook zo dichtbij, juist doordat ik dit al twee jaar lang gepland heb. Ik moet bekennen dat ik ondertussen al plannen aan het maken ben met wat ik daar ga doen, met een aantal mensen waarmee ik in een whatsapp groep zit, een klein groepje van vijftig man, ja dat is niet zo klein maar voor het aantal mensen dat daar heen gaat is het klein. Wij, NYC squad, ja ja de beste naam ooit, hebben ondertussen al afgesproken dat we slaapparty’s gaan houden, dat we kerst samen gaan vieren, new years eve samen gaan doorbrengen en dat we met elkaar elkaars verjaardagen gaan vieren. Als je dit soort dingen met elkaar bespreekt krijg je alleen maar meer en meer zin in het feit dat je naar New York gaat en dan is het leukste dat je met ontzettend leuke mensen daar je tijd gaat doorbrengen. Gek, hoe close je met mensen kunt zijn zonder dat je ze werkelijk kent, maar ik hou nu al van hun allemaal. Je kunt HIER een GRATIS brochure aanvragen mocht jezelf interesse hebben in een reis maken met EF.# b l o g i n s i d e r
Ik denk iets meer dan een maand geleden kreeg ik bericht dat ik was uitgekozen als blog insider voor Vera Camilla in samenwerking met Rimmel Londen, ontzettend gaaf. Nu moet ik zeggen dat ik eigenlijk geen beauty expert ben maar goed, een mascara testen kan ik wel en mijn mening daarover geven is ook geen enkel probleem. Goed toen kwam het pakket, hierboven zie je wat er allemaal in zat. Ontzettend veel, dus Renée moet dingen gaan proberen met make-up gelukkig komt mijn diploma-uitreiking eraan en kan ik dit goed gebruiken. Ik deel binnenkort mijn mening over alles. Dank je wel Rimmel Londen voor de producten.

Ik moet bekennen dat ik het nog over zoveel meer kan gaan hebben vandaag maar dan wordt het artikel een beetje ontzettend lang dus laten we het vandaag hierbij laten. Ik denk dat ik dit soort artikelen eens per maand ga doen, een lekker rommelig artikel over van alles en tegelijkertijd niks.

xxx

Liefs, Renée

2 opmerkingen

  1. Jaa, je video vond ik zo mooi! Ik kan me trouwens goed voorstellen dat je hebt getwijfeld hoor, ik had het denk ik namelijk niet gedurfd (of schrijf je dit met een t?)! Tis toch fijn dat het kan, zo'n kletspraatje! Geniet van het mooie weer en het weekend:).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat ontzettend lief Fleur, dankjewel. HMM, ja die d of t twijfel ik ook heel erg over, lang leve de Nederlandse taal!

      Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.