everyday something from me

donderdag 30 juni 2016


Wat ontzettend bizar dat het alweer de laatste dag van juni is. De maand juli had ik eigenlijk nog niet verwacht, de tijd lijkt wel sneller te gaan als ik. Ondanks dat de maand iets sneller dan verwacht hier is, welkom. Juli onze band is niet heel hecht want ik loop het liefst in mijn dikke vest, dat ga ik nog steeds doen want ik ben een ontzettende kou kleun, maar juli staat eigenlijk een beetje gelijk aan vakantie. Klaar met school, klaar met alles en het mooie weer verwelkomen. Door mijn examens heb ik al een tijdje vrij en een soort van vakantiegevoel. Vorig jaar heb ik brieven aan de maand juli geschreven, dit jaar ga ik het anders aanpakken maar komt het concept redelijk terug, soort van, maar niet helemaal.


Ondanks dat ik geen zomer persoon ben, ben ik wel ontzettend blij dat juli er is want laten wij nou eerlijk zijn, warmte, zon, bloemetjes, vogels die fluiten, felle kleuren nagellak en zonnebrillen, niks is fijner dan dit. Dit jaar wil ik wel iets doen met brieven aan …, ik heb besloten dit in een maand te doen dat ik in nyc ben, ik weet nog niet wanneer maar dat zien jullie dan wel, ohja dat ga ik dan trouwens in videovorm doen. Ik heb besloten deze maand elke dag een artikel online te zetten. De ene dag zal dat een brief zijn zoals brieven aan juli vorig jaar was, de andere dag zal het een ander soort artikel zijn maar het kan ook een video zijn. Het is vakantie en dacht, ik heb genoeg tijd en zin dus let's do this. 

Ik heb niet ontzettend veel op de planning staan, officiële examen uitslag, diploma uitreiking, efteling, duinrell en vandaag start ik met een weekje bikram yoga. Verder zie ik het allemaal vanzelf, ik weet niet wat mij deze maand gaat brengen maar daar gaan ik vanzelf achter komen en hou jullie natuurlijk op de hoogte. Ik ben blij dat juli er is.

xxx
Liefs, Renée

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.