summer essentials

zondag 19 juni 2016


De zomer is weer onderweg en ik dacht, laat ik mijn summer essentials met jullie delen. Wat staat er op mijn, dit moet je hebben voor in de zomerlijstje.h a s h t a g   zonnebril 
sunnies, ja dit staan zeker weten op nummer één. Nu moet ik bekennen dat ik een lichtelijke zonnebril verslaving heb en het liefst elke zonnebril die ik zie koop. Er is één probleem, wat ik stiekem negeer, ik heb een zonnebril op sterkte nodig. Maar goed, aangezien ik mijn normale bril op sterkte amper draag hoef ik ook geen zonnebril op sterkte te dragen toch? Nee, zonder grappen, het is ontzettend slecht wat ik doe maaar zonnebrillen zijn simpelweg te leuk en zeker nodig voor in de zomer met de vele zon. 

h a s h t a g   polaroid camera
ik hou ontzettend veel van foto's nemen maar vooral in tijden van de zomer vind ik het ontzettend leuk om foto's te nemen met mijn polaroid, van die foto's die dan of mega lelijk zijn omdat ze totaal mislukken of ontzettend leuke foto's. 

h a s h t a g   summer playlist
muziek, muziek, muziek, ja. Dit kan je echt in een bepaalde vibe brengen. Juist daarom probeer ik zoveel mogelijk leuke summer feeling playlists te verzamelen op spotify. Als ik dan zo'n playlist luister kon ik altijd in de summer vibe, lekker vrolijk.


h a s h t a g   bikini 
of je nu gaat zwemmen of zonnen, een bikini is een must. Of ten minste badmode is een must, natuurlijk kan het zijn dat je liever een badpak draagt maar voor mij is het een bikini dus vandaar. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik zelf niet eens een bikini heb. Nee wacht ik heb er wel één maar die is iets wat te groot dus ik ben op zoek naar een ander. Bij de Hunkemoller hebben ze een ontzettend mooie collectie met bandeau bikini's dus ik denk dat ik daar van de week maar eens in de winkel naar ga kijken. Badmode is voor mij zeker een must in de zomer maar ik moet bekennen dat ik het stiekem ook ontzettend moeilijk vind om dit te kopen, al die keuze, verschillende modellen, na denken over als je gaat zonnen of die bikini dan wel handig is en al die blabla. 

h a s h t a g zonnebrand
ik verbrand ontzettend snel en niet zo'n klein beetje ook. Hoe stom ik dit product ook vind is het voor mij wel een must. Ik moet wel toegeven dat ik het ontzettend snel vergeet om te gebruiken, dus daar heb ik gelukkig een moeder voor die mij hieraan herinnert. 

h a s h t a g   elastiekjes 
dit is misschien ontzettend random maar ik wordt ontzettend gek van mijn haar in mijn gezicht en vooral in de zomer. Stel het is ontzettend warm, dan ga je sowieso zweten dus dan plakt dat haar overal aan. Dat niet alleen, je haar wordt ook warm en als dat dan overal langs hangt houdt het ook nog eens lekker de warmte vast. Wanneer ik mijn haar omhoog heb, in een knot of in een staart, vind ik het altijd meteen een stuk fijner dus dan heb je elastiekjes nodig. Check, check, dubbel check.

h a s h t a g   texture beach spray
mijn haar is altijd lekker ontzettend plat dus lang leven de haar spray van andrelon die je haar het volume geeft. Als je nog een spray zoekt die je haar volume geeft, is deze zeker een aanrader. 


wat is jouw ultieme summer essential? 

xxx
Liefs, Renée
2 opmerkingen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.