60 days

maandag 18 juli 2016

Vandaag is het achttien juli, dat betekend dat ik nog precies twee maanden heb. Tweeënzestig dagen wel geteld. Ik heb dus nog tweeënzestig dagen om mezelf klaar te maken voor new york city en om te doen wat ik wil.

Ik zag gisteren op de blog van Laura, lauresque, een nieuw project wat zij zelf heeft bedacht, 50 days of summer, waarin ze doelen voor zichzelf stelt in de hoop dat ze het daarna voor altijd volhoudt. Ik hou van uitdagingen en nieuwe dingen. Toen ik haar lijst las werd ik onwijs gemotiveerd en besloot dat ik ook zoiets wilde doen maaar dan zestig dagen want ik ga over tweeënzestig dagen weg, eigenlijk gewoon tot ik weg ga maar zestig is een mooi getal en doel.

Ik pakte een nog leeg notitieboek erbij en begon meteen te schrijven. Ik neem een aantal van Laura haar doelen over, omdat deze simpel weg super goed zijn, ik heb ook zelf een aantal doelen gesteld. Ik ken mezelf, af en toe geef ik best snel op maar ik heb afgesproken met mezelf dat ik dit ga doen, voor mezelf en ik ga na de eerste maand, dus rond de achttiende volgende maand een update schrijven, soort van verantwoordelijkheid afleggen.

___________________________________________________________________________


d r i n k   w a t e r
Ik dronk altijd netjes twee en een half liter water maar sinds ik afgestudeerd ben drink ik een stuk minder, dit merk ik echt meteen aan mijn huid en het is simpel weg niet goed voor mijn lichaam, hallo uitdroging.  DUS: water drinken, heel veel, twee en een halve liter per dag.

s p o r t   e n   n o g   m e e r   s p o r t
AND AGAIN: sinds ik ben afgestudeerd ben ik ontzettend lui geworden, vanaf vandaag moet ik van mezelf weer in beweging komen, ik heb lang genoeg in bed gelegen en netflix gekeken. DUS: ik heb mijn kayla itsines schema er weer bij gepakt en klaar gelegd want dat ga ik vanaf vandaag volop doen. Ik heb afgelopen jaar ook een hoepel gekocht en daar begon ik fanatiek mee, nu ligt ie in de keuken en komt er steeds meer en meer stof op, die gaan we er dus ook weer bij pakken want hoepelen is LEUK en wanneer iets leuk is, moet je dat doen.

s l a a p r i t m e
dit is een puntje, want mijn slaapritme is foetsie, helemaal weg. De tijd dat ik naar bed ga is vier uur, ik word wakker rond twaalf uur en ik kom mijn bed soms niet eens uit, dus dat is vanaf nu over. Het mag dan wel vakantie zijn en dit hoeft niet elke dag straks maar ik moet hier weg echt aan werken. Mijn doel ik om een ritme op te bouwen met twaalf uur als richttijd om naar bed te gaan en met tien uur met richttijd ECHT uit bed te komen, misschien zelf negen uur.

Dit gaat zo zwaar worden, maar we gaan ervoor, ik kan dit.  # m o t i v a t i e


o p g e r u i m d 
ik en opgeruimd in één zin is een wonder, ik roep al jaren dat ik hier aan ga werken en de ene keer houd ik het langer vol als/dan, hier blijf ik ontzettend slecht in sorry, de andere keer maar zoals al het andere ga ik er nu echt aan werken, het feit dat ik straks een kamer deel met twee a drie andere meiden voor negen maanden, goed dan kan ik geen rommelkont zijn. Ik ga ook al mijn spullen uitzoeken en wat ik niet gebruik verkoop ik misschien wel, dat is en optie # m o n e y n e e d e d

TAAK VAN VANDAAG: kamer opruimen 


c r e a t i e f
ik heb een blog, een youtube kanaal, een instagram, een camera, een telefoon, een kleurboek, een schetsblok, potloden, verf en nog veel meer dingen die je kan gebruiken voor je creativiteit en ik doe er serieus helemaal niks mee, nada noppes en dat gaan we NU veranderen. Ik ga meer experimenteren met fotograferen, ga meer dingen proberen met mijn blog en youtube kanaal en heel misschien ga ik ook wel eens proberen te tekenen of iets want dat is leuk. Ik moet van mezelf meer doen met de dingen die ik leuk vind, die ik gewoon kan doen maar niet doe. Ik kom van mijn luie reet af en ga eens actie ondernemen, go creativiteit. 

l e z e n 
ik heb boeken, heel veel boeken, in mijn kast liggen, die ik nog moet lezen. Ik leen Harry Potter, deel uno, nu al een aantal maanden van een vriendinnetje en ben al drie (!) keer opnieuw begonnen, dus het word tijd dat ik NU ga lezen en wel heel gauw. Ik wil sowieso twee boeken gelezen hebben voordat ik vertrek. Twee klinkt niet als veel maaar ik lees niet zo snel, denk ik. 

n i k s   d o e n 
ehm, was dit niet iets waardoor je juist in actie zou komen. Dat klopt maar ik vind dat ik minimaal een kwartier voordat ik naar bed ga moet liggen op mijn bed, met mijn ogen dicht en even aan niks denken. Gewoon liggen en tot rust komen, even niks. 

v o o r b e r e i d e n
NYC, dit heeft voorbereiding nodig, heel veel. Ik kijk nu naar een stapeltje papier met de informatie over de aanvraag van mijn visum en dat moet ik dus echt gaan regelen. Dat is niet het enige, want ik moet ook gaan bedenken wat ik wel en niet mee ga nemen, negen maanden, daar zitten meerdere seizoenen in en er komen vast nog meer dingen die ik moet regelen en moet doen waar ik nu niet aan denk. GREAT, het is veel, het word lastig maar het zeker niet onmogelijk. Thanks to Laura met haar altijd onwijs fijne en inspirerende projecten. Maandag, een goede manier om je week zo te beginnen. Een nieuw project, dat veel van je vraagt maar met de juiste instelling moet het haalbaar zijn, het meeste dan, ga ik vanuit. Fijne maandag,

l  i  e  f  s , R e n é e

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.