blog verjaardag

vrijdag 15 juli 2016

Twee jaar geleden had ik nooit verwacht dat ik dit zou schrijven, twee jaar geleden had ik nooit verwacht dat ik hier zou zitten en een soort van verjaardag van mijn blog zou vieren. Het is gek een verjaardag vieren van een website, maar mijn blog voelt toch een soort van als mijn kindje en mijn kindje is vandaag twee jaar geworden. De afgelopen twee jaar heb ik ontzettend veel geschreven, een tijdje terug kreeg ik het aanbod om iets te bestellen bij fotofabriek en besloot een aantal van mijn artikelen in een boek te bundelen, een soort van blogverjaardag cadeautje, waar je van de week een artikel over kunt lezen. Happy blog birthday to reneeraadsheer.nl


Ik moet bekennen dat ik de twee jaar lang niet een even goede blogger ben geweest en mijn blog netjes heb behandeld, verre van misschien wel. Ik heb vaak momenten gehad dat er grote gaten zaten tussen mijn blogs, soms wel maanden. Ik kan daar sorry voor zeggen en dat heb ik ook wel gedaan maar ik moet eerlijk zijn dat die sorry alleen voor jullie is in de zin van, sorry dat ik niks heb geplaatst, sorry dat ik niks van mij liet horen maar niet omdat ik het niet heb gedaan omdat ik daar eerlijkwaar geen spijt van heb, hoe gek dat misschien ook klinkt. Ik blog puur en alleen omdat ik het leuk vind. Omdat ik mijn passie erin kan stoppen en ik er energie uit haal maar soms zijn er momenten dat ik in de knoop zat op wat voor manier dan ook en er gewoon simpelweg geen behoefte/energie/tijd/inspiratie voor had en dan moet je het ook niet doen, want mijn blog doe ik voor mezelf en hoe lullig dat misschien ook klinkt, het is alleen maar extra leuk en bijzonder dat mensen het lezen en er de tijd voor nemen, maar daar doe ik het niet voor. 

JA , ik ben jullie ontzettend dankbaar en ik schrijf ook voor jullie, maar vooral voor mezelf.

Als ik terugkijk naar de afgelopen twee jaar ben ik alleen maar dankbaar en trots. Ik heb veel dingen aan mijn blog te danken en ik heb ook zeker dingen doormiddel van mijn blog geleerd. Ik had nooit verwacht toen ik twee jaar geleden mijn blog starten dit eruit zou kunnen halen.


d a n k z i j   m i j n   b l o g

heb ik ontzettend lieve mensen leren kennen, ik heb contact met de meest leuke bloggers, leuke whatsapp groepen, waar ik niet altijd even actief in mee praat want ik moet bekennen dat ik niet zo goed ben ik whatsapp, ik ben met Rebecca, Sharmaine en Eilish naar de kerstmarkt in Duitsland geweest en heb daar een mooie vriendschap aan over gehouden en ik heb na een aantal jaar weer contact met Yvonne doordat zij ook blogt en wij elkaar zo weer gevonden hebben.

Heb ik samen mogen werken met een aantal leuke bedrijven, ten eerste, dit is zeker niet waarvoor ik ben gaan bloggen, wist ik veel dat dat kon. Want nee ik had echt niet verwacht dat bedrijven interesse zouden hebben in een samenwerking met mij en mijn blog. Niet bij elk bedrijf maar bij sommige vond ik het zeker een compliment dat zij met mij samen wilde werken. Eerlijk is eerlijk, ik heb aan het begin van het bloggen zeker samen gewerkt met bedrijven waar ik nu bij denk, Renée dat had je niet moeten doen dat past zo niet bij je blog, maar ook daar leer ik van want ik heb daardoor later wel een aantal bedrijven afgewezen omdat ik het niet vond passen op mijn blog. Het blijft gek dat je producten mag testen omdat je een plekje op het internet hebt waar jij het voor het zeggen hebt.


g e l e e r d   v a n   m i j n   b l o g

Dat je moet doen wat jij leuk vindt en dat het niet uitmaakt wat andere ervan vinden. Ik heb echt meerdere malen van mensen om mij heen gehoord dat ze het ontzettend gek vonden dat ik dit doe, want waarom zou je op het internet schrijven over je leven en andere dingen, nou misschien omdat ik dat leuk vind, nooit in je op gekomen? Ik hoor nog zo, ik zou nooit een blog beginnen, ik begrijp niet dat mensen dat doen en zo kan ik nog een aantal opmerkingen opnoemen maar weet je, ik vind het leuk en ik doe het voor mezelf.

Dat je grenzen verleggen minder moeilijk is als jezelf denkt. Je bereikt het onmogelijke alleen door te geloven dat het mogelijk is. Video’s maken, goed ik mag dan wel een theateropleiding gedaan hebben maar voor een camera gaan zitten en je verhaal vertellen is toch iets anders als een tekst leren en dat spelen met mensen voor een groep mensen. Op internet ben je een stuk kwetsbaarder omdat iedereen het kan bekijken en er een mening over heeft. Een mening hebben is niet erg maar iedereen deelt die ook schaamteloos want ze zitten veilig achter een beeldscherm. Ik heb hier gelukkig nog geen last van gehad maar dit was wel een grote angst waardoor ik het niet durfde. Gelukkig heb ik de stap gezet en heb er tot nu toe nog geen spijt van.

Er is zoveel meer wat ik dankzij mijn blog heb, maar we laten het voor vandaag even hierbij. Ik wil iedereen bedanken die mijn blog leest, ondanks ik een hele tijd ben weggeweest. Thanks for taking the time to reading my stories.


l   i   e   f   s ,   R e n é e

1 opmerking

  1. Happy blogyearday lieverd! Haha!
    Wat leuk om je artikelen zo te kunnen bundelen! Hoe heb je dat gedaan? Lijkt mij namelijk ook wel wat ☺️☺️

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.