even was ik weer acht

maandag 11 juli 2016

Dear july, 
de meest mooie plek van nederland, de plek wat zo onwijs fijn voelt en waar het niet erg is dat je je weer even acht jaar voelt, het disneyland van nederland. De efteling, de plek vol elfjes en andere magische dingen. Een plek dat als thuis voelt doordat ik er onwijs vaak ben geweest en elke keer als ik weg ga weet dat het niet de laatste keer is. Ik mag dan wel twintig zijn maar elke keer weer als ik hier kon voel ik mij een klein kind dat in de ballenbak mag spelen, it's my happy place

Net zoals de persoon op de foto hierboven kijken onwijs veel mensen ons ontzettend gek aan, want ja wij gingen op de foto met de mensen in het park en werden onwijs vrolijk van de droomvlucht, want dat is de mooiste plek van de hele efteling. De droomvlucht, dat is het. Verder werden wij uitgelachen omdat wij met de kikker op de foto gingen en de munt uit ezeltje strikje wilde hebben. Well, boys I don't need you anymore, I found my prince.

Deze mensen liepen ook in het park, bij de droomvlucht, duuss ik denk dat het oberon en titania moeten voorstellen maaar dat weet ik niet zeker. Zelf hadden wij de grootste lol toen wij met hun op de foto gingen. Ik wil onwijs veel schrijven maar ik kan niet zoveel schrijven behalve dat ik een ontzettend gezellig dag heb gehad met één van mijn liefste vriendinnetjes, mamma en broertje. We waren tijdens het negen pleinen festijn, dan is de efteling tot twaalf uur open, wij gingen rond tien uur naar huis want Chinique en ik waren helemaal gesloopt. We hadden alles gedaan wat we wilde doen dus dan hoef je ook niet langer te blijven. We hadden de perfecte dag uitgekozen, het was redelijk rustig, wij hebben niet langer dan drie kwartier voor iets in de rij gestaan enne geloof mij voor het negen pleinen festijn is dat rustig in de Efteling, lees: rijen van minimaal (!) een uur.

frog i love you. De efteling blijft ook na vandaag de meest mooie plek. Iedereen is hier ontzettend vrolijk, bijna iedereen. Het was één van de beste manieren ooit om mijn officiële vakantie te starten. Als je hier klikt, zie je een video van deze dag. Efteling, bedankt voor de fijne dag maar vooral Chinique, mamma en mike, thanks - i love you! 

l  i  e  f  s , Renée

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.